Απασφάλισε η Ναταλί Κάκκαβα για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ήταν ένα επικοινωνιακό show;»

Τη δική της απάντηση μέσω των Social Media έδωσε Ναταλί Κάκκαβα στον Γιώργο Λιάγκα το βράδυ της Πέμπτης.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του γνωστού παρουσιαστή στον αέρα της εκπομπής του, το πρωινό της ίδιας ημέρας, για την πολυσυζητημένη εκπομπή που ετοιμάζεται για το OPEN και φημολογείται η συμμετοχή της γοητευτικής δημοσιογράφου.

«Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει καν. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές. Αυτό είναι ανωμαλία! Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας την ώρα που προβάλλονταν πλάνα της Ναταλί Κάκκαβα στον αέρα του ΑΝΤ1. «Σχεδόν όλες οι εκπομπές θεωρούμε ότι πρέπει να ασχολούμαστε κάθε μέρα ένα δεκάλεπτο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει! Είναι διαστροφή».

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση την οποία και συνόδευσε με μια εικόνα από το εν λόγω θέμα. «Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα από το Πρωινό και διαβάζοντας αυτό τον τίτλο στο zappIT αναρωτιέμαι τα εξής».

Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που υποχρεώνουν τον κύριο Γιώργο Λιάγκα να προβάλει στην εκπομπή του θέματα για εκπομπές φαντάσματα…

Δεν γνώριζε από πριν τη σκαλέτα της εκπομπής του?

Του κάνουν αιφνιδιασμούς στον αέρα οι συνεργάτες του, λέγοντας θέματα που δεν έχει συναινέσει; Ή απλά ήταν ένα επικοινωνιακό show; Κάτι δικά μου πάλι…» καταλήγει η παρουσιάστρια στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ