Απαγόρευσαν το αλκοόλ λόγω της…Kate

Απαγόρευσαν το αλκοόλ λόγω της…Kate

Η Βρετανία βρίσκεται σε ένα διαρκή συναγερμό ενόψει της γέννησης του βασιλικού μωρού. Η Kate Middleton δεν λέει να γεννήσει, οι ανταποκριτές σχεδόν από όλο τον κόσμο, κοιμούνται και ξυπνούν με τον εφιάλτη ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει γεννήσει και έχουν χάσει την είδηση, η βασίλισσα Ελισάβετ θέλει να πάει διακοπές και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου St. Mary που αναμένεται να γεννήσει η Middleton περνούν το δικό τους Γολγοθά, αφού παίρνουν την μια εντολή πίσω από την άλλη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The Telegraph”  η τελευταία εντολή που πήραν από την Διοίκηση του νοσοκομείου είναι να μην κατακαναλώσουν ούτε σταγόνα αλκοόλ, ώστε να είναι νηφάλιοι την ώρα της γέννησης.

Η βρετανική εφημερίδα, αποκαλύπτει επίσης, ότι σήμερα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την Kate, είδηση, που όμως διαψεύδει το παλάτι.

Το σίγουρο είναι ότι αν η ημερομηνία είχε περάσει η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα είχαν ήδη γίνει γονείς.

Η φημολογία πάντως θέλει την Kate να γεννάει την ερχόμενη εβδομάδα. Η αλήθεια, προσθέτουμε εμείς, είναι ότι κανένας δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια την γέννηση ενός μωρού, εκτός και αν πρόκειται να γεννηθεί με καισαρική και έχει ήδη κλειστεί το ραντεβού.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ