Αντωνόπουλος: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το παιδί που δεν είχα

Ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, μίλησε στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω” για τη σχέση του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Οι δύο ηθοποιοί φέτος είναι μαζί στο θέατρο, στην παράσταση «Για μια ζωή», ενώ ο κ. Αντωνόπουλος πρωταγωνιστεί και στην πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, «Κουραμπιέδες από χιόνι».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά για τον ίδιο είναι το παιδί που ποτέ δεν απέκτησε.

«Η πρώτη μου γνωριμία δεν ήταν άνθρωπος προς άνθρωπο, ήταν άνθρωπος προς βίντεο. Η φίλη μου Μαίρη Σταυρακέλη έψαχνε νέα παιδιά γιατί έγραφε ένα σήριαλ και βλέπαμε διάφορα βίντεο. Σε ένα από αυτά τα βίντεο βγήκε ένα παιδάκι, γιατί ήταν πάρα πολύ μικρός τότε ο Γιαννάκης και είπε “Είμαι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης”. Και με το που είπε “Είμαι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης” είπαμε όλοι από την παρέα που βρισκόμασταν εκεί, “αυτός, αυτός, αυτός”. Κι επειδή στην παρέα ήταν και ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας είπαν “αυτός θα παίξει και στο Οξυγόνο”», είπε ο αρχικά ο σπουδαίος ηθοποιός.

«Μου έκανε εντύπωση, το πόσο σοβαρός και το πόσο στοχοπροσηλωμένος ήταν. Ήξερε το σενάριο κάθε σελίδα, όχι μόνο τον δικό του ρόλο… Που έχει παύση, εδώ έχει τρεις τελείες και ήταν τότε που είπα ότι εδώ κάτι έχει και αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ήταν τυχαίο γεγονός», είπε στη συνέχεια.

«Είμαι υπερήφανος που αυτό το παιδί έχει φτάσει τώρα και να με σκηνοθετήσει», είπε και συνέχισε «Όλοι τρώνε τη σκόνη του Γιάννη. Είναι το παιδί που δεν είχα. Εγώ δεν απέκτησα παιδί, αλλά αν είχα αποκτήσει θα ήθελα να ήταν ο Γιάννης», κατέληξε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ