Αντώνης Ρέμος για Βασίλη Καρρά: Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά

Μία γενναία μάχη δίνει ο Βασίλης Καρράς, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση έκπληξη στο χθεσινό (13/10) live του “Fame Story”.

Βασίλης Καρράς: «Είμαι εδώ – Ευχαριστώ τον ελληνικό λαό για το ενδιαφέρον του» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Καρράς απευθύνθηκε και στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος είναι και ένας εκ των κριτών του μουσικού ριάλιτι, λέγοντάς του: «Πιτσιρίκο. Ε, πιτσιρίκο… είμαι εδώ!».

Ο Αντώνης Ρέμος έπειτα από την επικοινωνία με τον Βασίλη Καρρά,  έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου και ανέφερε: «Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά είναι μια κακή παρένθεση και ότι ο Βασίλης θα βγει πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια που έχει. Είμαι σίγουρος και προσευχόμαστε όλοι και για τον Βασίλη και για όλο τον κόσμο που αντιμετωπίζει πρόβλημα να γίνει καλά.

Αλλά επειδή ο Βασίλης Καρράς είναι δικός μας άνθρωπος και εγώ έχω προσωπική σχέση μαζί του και τον αγαπώ και τον λατρεύω, προσεύχομαι κάθε μέρα να είναι καλά και να γίνει σύντομα καλά και να τον δούμε ξανά να τραγουδάει και να μας χαρίζει αυτές τις αξέχαστες στιγμές με τα τραγούδια του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ