Αντώνης Κανάκης: Ο γάμος δεν έχει καμιά βαρύτητα για εμένα – Τι είπε για την απώλεια του πατέρα του -ΒΙΝΤΕΟ

Την πρώτη συνέντευξή του έπειτα από επτά χρόνια παραχώρησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή «Nega Talk» ο Αντώνης Κανάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του πατέρα του, τη σχέση του με την τηλεόραση και την οικογένειά του.

Αρχικά, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τον πατέρα του και είπε ότι το έκανε «για να παλέψει» τον θάνατό του. «Έγραφα τα κείμενα αυτά χωρίς να έχω αποφασίσει ότι γράφω βιβλίο. Την ημέρα που πέθανε ο μπαμπάς μου, και την επόμενη, και τη μεθεπόμενη, για να την «παλέψω» πήγαινα και έγραφα. Ό,τι μου συνέβαινε, το έγραφα», είπε χαρακτηριστικά, χαρίζοντας στην Αθηναΐδα Νέγκα αντίτυπο του βιβλίου του με αφιέρωση. Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για τον πατέρα της και εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Παράλληλα, ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι δεν του λείπει η τηλεόραση αλλά η επικοινωνία με τον κόσμο. «Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι κυρίως η επικοινωνία με τον κόσμο, γι’ αυτό δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε διαδικτυακά. Στη δική μας την περίπτωση, εμείς ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι, για 30 χρόνια», είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αρνήθηκε να σχολιάσει ό,τι συνέβη πρόσφατα μεταξύ εκείνου και του ΣΚΑΪ, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεργασίας τους, και μίλησε για τον ΑΝΤ1, λέγοντας: «Δεν μπορώ να συγκρίνω σε καμία περίπτωση τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 και τους λόγους με αυτό που έγινε με τον ΣΚΑΙ. Ο ΑΝΤ1 για μένα έχει άλλη σημασία στη ζωή μου. Τώρα, αυτό που έγινε, αλήθεια βαριέμαι, δεν θέλω άλλο».

Σχολιάζοντας τη σημερινή εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης, ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε: «Η τηλεόραση σίγουρα έχει αλλάξει, έχει λίγο πιο χυδαία, πιο αδίστακτη, πιο κυνική, πιο απάνθρωπη. Δεν με θυμώνει τόσο η τηλεόραση όσο το περιβάλλον γύρω από την τηλεόραση. Τα νέα παιδιά, αντί να κατακεραυνώνουν τα παρακμιακά φαινόμενα που στην ουσία τους αποτελούν κοινωνικά εγκλήματα, βομβαρδιζόμαστε από τις δραστηριότητες όλων αυτών των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτά τα πράγματα και θα ήθελα να υπήρχε μια αντίσταση».

«Ο γάμος δεν έχει καμιά βαρύτητα για εμένα»

Αναφερόμενος στη σύντροφό του, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πως δεν έχουν παντρευτεί και πως «ο γάμος δεν έχει καμιά βαρύτητα» για εκείνον. «Ο πραγματικός δεσμός είναι η δημιουργία οικογένειας, τα παιδιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γάμος από αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά, τα οποία, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν έχουν κάποια ουσία», είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός παρουσιαστής κλήθηκε να μιλήσει για τη σύντροφό του, που δεν είδαμε ποτέ σε φωτογραφίες, αλλά και τον ερχομό των δύο του παιδιών. «Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή τη δημοσιοποιήσω. Νομίζω πως δεν υπάρχει μέτρο από ένα σημείο και μετά. Δεν μπορείς να πεις ότι θα δείξεις λίγο από την προσωπική σου ζωή. Νιώθω ότι η προσωπική μου ζωή είναι μόνο για εμάς. Από εκεί και πέρα και το κορίτσι που είμαστε παρέα είναι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας και κατά συνέπεια αν δεν ταιριάζαμε… Είναι ένα θαυμάσιο πλάσμα, μια θαυμάσια μητέρα», σημείωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Όσον αφορά στον ερχομό των παιδιών του, ο παρουσιαστής ανέφερε τα εξής : «Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιτυχία, κάτι για το οποίο είμαι πιο περήφανος πέρα από ότι αυτά τα πλάσματα με αγαπάνε, με εμπιστεύονται. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό! Δεν μπορώ να το περιγράψω, δυσκολεύομαι λίγο να μιλάω για αυτά» και αποκάλυψε πως ήταν μέσα στους τοκετούς και πως ο ίδιος έκοψε τον ομφάλιο λώρο.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ