Αντώνης Καφετζόπουλος: Δεν είναι βρόμικο το θέατρο, κι ας το λέρωσαν κάποιοι

Στον Βασίλη Μπουζιώτη,

Ηθοποιός αξιώσεων και μεγάλων επιδόσεων, ο Αντώνης Καφετζόπουλος «κεντά» υποκριτικά στην ολοκαίνουργια σειρά του Mega «Σιωπηλός δρόμος», που ξεκινά να προβάλλεται σήμερα στις 21:00. Γι’ αυτήν ξεκινήσαμε να μιλάμε και άνοιξε την καρδιά του σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Είδα διαδικτυακά την avant premiere της σειράς «Σιωπηλός δρόμος» που ξεκινά στο Mega και εντυπωσιάστηκα από το ζηλευτό αποτέλεσμα…

Είναι όντως ζηλευτό το αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια «μερακλίδικη» δουλειά, που έχει πολλές αρετές. Ήξερα τον Βαρδή Μαρινάκη από τις πολύ ενδιαφέρουσες ταινίες που σκηνοθέτησε και ήταν ένα δέλεαρ αυτό για να πω το «ναι». Με κέντρισαν το στόρι και το απίστευτο σασπένς που έχει η δυνατή σειρά, όπως και η ισχυρότατη διανομή.

Και ο ρόλος σου; «Σκοτεινό» τον έκοψα τον ήρωα…

Ε, εμένα, ξέρεις, μου δίνουν να παίξω ή τους κακούς ή τους… καραγκιόζηδες! Εδώ παίζω έναν κακό, ένα σατανικό τύπο, τον πάτερ φαμίλια της οικογένειας, που θα ξεδιπλωθεί σιγά-σιγά. Ήδη, από το πρώτο επεισόδιο, είδες πως φέρει κάτι σκοτεινό και είναι ολοφάνερο από τη συμπεριφορά του πως κάτι τρέχει με αυτόν. Ε, τρέχει, μόνο που δεν μπορώ να προδώσω τίποτα παραπάνω.

Το «χρυσό» συγγραφικό δίδυμο των Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη, που μεγαλουργεί στις «Άγριες μέλισσες», έχει στήσει γερή ιστορία.

Έχουν φτιάξει με μεράκι και έμπνευση κάτι που είναι τελείως διαφορετικό από τις «Μέλισσες» και εξαιρετικά δυνατό. Και είναι σημαντικό αυτό για τους ίδιους, γιατί στην Ελλάδα αγαπούν πολύ την «τυποποίηση», όπως ξέρεις, το να βάζουν ετικέτες στους δημιουργούς. Εδώ, λοιπόν, το δίδυμο αποδεικνύει πως έχει αποτελεσματικότητα και σε κάτι που το προχωράει ακόμα περισσότερο, νομίζω.

Πάμε να μιλήσουμε γι’ αυτή τη νέα τους ιστορία.

Μια τοπική κοινωνία εύρωστων οικογενειών συνταράσσεται συθέμελα, όταν σχολικό λεωφορείο, στο οποίο επιβαίνουν τα παιδιά τους, χάνεται και αποκαλύπτεται, εν συνεχεία, πως πέφτουν θύματα απαγωγής. Σκοτεινά μυστικά βγαίνουν στο φως και μπορεί όλα να αρχίζουν γλυκά με το που ο ήρωας που παίζω σβήνει τα κεράκια στην τούρτα του, αλλά οικογενειακά βάρη και πολύπλοκες σχέσεις δείχνουν πως τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο. Όταν θα απαχθούν τα παιδιά, θα αρχίσει ένα απίστευτο ντόμινο αποκαλύψεων!

Έχουν προχωρήσει τα γυρίσματα, Αντώνη;

Έχουμε γυρίσει παραπάνω από το μισό και τα δείγματα που έχω είναι πραγματικά εξαιρετικά.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ