Antonio Banderas: Γιορτάζει τα γενέθλιά του με μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια

O Antonio Banderas κλείνει τα 62 του σήμερα και το γιορτάζει με μια… διπλή ανάρτηση στο Instagram.

Η δημοσίευση του αγαπημένου ηθοποιού περιλαμβάνει μια φωτογραφία με εκείνον παιδί και μια πιο badass φωτογραφία του.

«Ναι, είμαι ήδη 62. Είμαι ευγνώμων στη ζωή που με έφερε εδώ. Από εκείνο το αγόρι μέχρι τώρα, τι ταξίδι!Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας», έγραψε ο Antonio Banderas στη λεζάντα.

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο ασχολείται με το Godspell, ένα ανάλαφρο μιούζικαλ που γιορτάζει τη ζωή και τις διδασκαλίες του Ιησού, αντιπροσωπεύοντας παραβολές και αφηγήσεις από το Ευαγγέλιο του Μάρκου μέσα από μια σειρά από σκετς που διαδραματίζονται στη σύγχρονη εποχή. Αυτό είναι το τρίτο μιούζικαλ του Banderas, αλλά το πρώτο στο οποίο δεν θα παίξει. Μετά την επιτυχία του A Chorus Line and Company, το οποίο σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε ο Ισπανός ηθοποιός δίνει τώρα τη σκυτάλη στον Emilio Aragón.

 

Ο Antonio που ήθελε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι που το σπασμένο του πόδι τον ανάγκασε να αφήσει τα όνειρά του στην ηλικία των δεκατεσσάρων, άρχισε την καριέρα του ως ηθοποιός με μια σειρά φιλμ με τον σκηνοθέτη Pedro Almodovar και μετά εμφανίστηκε σε πολύ γνωστές ταινίες του Hollywood, με την Μάσκα του Ζορό να εκτοξεύει την καριέρα του.

Είναι σε σχέση με την ηθοποιό Nicole Kimbel και περνάει ακόμα χρόνο με την πρώην σύζυγό του Melanie Griffith και φυσικά με την κόρη τους Stella όταν επισκέπτεται το Λος Άντζελες. Οι δυο τους μοιράστηκαν 19 «υπέροχα χρόνια» γάμου πριν δώσουν τέλος στη σχέση τους το 2015.

Credits: hola.com

«Νομίζω ότι και οι δύο διστάζουμε να θάψουμε σχεδόν 20 χρόνια γάμου. Είμαστε άνθρωποι, κάνουμε λάθη και αυτή είναι μία ανθρώπινη κατάσταση. Πρέπει να αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη και να μη θέλουμε να αποδείξουμε ότι έχουμε δίκιο ή να βρούμε ποιος είναι ο ένοχος για κάθε πράγμα», είχε δηλώσει ο ηθοποιός στο παρελθόν.

Credits: dailymail

πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ