Αντίνοος Αλμπάνης: Πρόβλημα υγείας για τον ηθοποιό – Ακύρωσε την παράσταση

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό ότι η διεξαγωγή της performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” που συμμετέχει στο θέατρο “Tempus Verum” δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες έχει επιδεινωθεί.

Ο ηθοποιός δεν αποκάλυψε περισσότερα, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν έχει κορονοϊό. Ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και υποσχέθηκε να γίνει γρήγορα καλά για να γίνει και πάλι μία αγκαλιά με το κοινό που τον στηρίζει.

“Αγαπημένοι μου γεια! Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες δυστυχώς από χθες τα ξημερώματα επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” στο θέατρο Tempus Verum”. Παρ’ όλη την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το ενδεχόμενο μόλυνσης από την covid-19” έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τον καρκίνο από την οποία βγήκε νικητής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ