Αντίνοος Αλμπάνης: Η δουλειά που έχασε λόγω του καρκίνου και τα “κανόνια” των 40.000 ευρώ

Καλεσμένος του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” της ΕΡΤ ήταν ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του και τα “εμπόδια” που έφερε στη ζωή και την καριέρα του.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, μεγάλη πολυεθνική εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό του επειδή ήταν ασθενής, τονίζοντας πως οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους.

«Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική που η εταιρεία και μάλιστα πολυεθνική δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ένας ασθενής. Ενώ είχαμε συμφωνήσει μου είπαν “Κύριε Αλμπάνη δυστυχώς δεν θα συνεχίσουμε μαζί”. Συμβαίνουν αυτά. Δεν ήρθε και το τέλος. Δεν μου είπαν τον λόγο. Τον έμαθα παρασκηνιακά. Από τότε είπα στον εαυτό μου θα βγαίνω και θα μιλάω ξανά και ξανά, μέχρι να σταματήσει να είναι στίγμα. Οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους. Δεν τελειώνει η ζωή τους με την ανακοίνωση των εξετάσεων» είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

O Αντίνοος Αλμπάνης αποκαλύπτει ακόμη ότι ο λόγος που εμφανίζεται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» είναι για να γνωρίσει το ραδιοφωνικό δίδυμο που ακούει από την εφηβεία του. Μικρός, στη Χαλκίδα, όταν δεν είχε τάσεις φυγής, ονειρευόταν μια καριέρα στο ραδιόφωνο. Την ξεκίνησε μόλις στα 15 του χρόνια, αλλά την άφησε νωρίς για την επόμενη μεγάλη αγάπη του, την ηθοποιία. Και δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα παραγωγή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, περιγράφει πώς πέρασε στα γυρίσματα της μίνι σειράς στους Παξούς, για την εμπειρία να παίζει με τη μεγάλη Χαρούλα Αλεξίου αλλά και με την αγαπημένη του σκυλίτσα, την Mπλου.

“Έχω υπάρξει δυσαρεστημένος στην δουλειά αλλά όχι δυστυχισμένος. Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της κρίσης πρέπει να έχω χάσει από “κανόνια” γύρω στα 40.000€ μέχρι τα 40 μου χρόνια. Κάνανε φτερά” ανέφερε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ