Άννα Βίσση: Ξέσπασε για Πρωτοψάλτη-Βανδή – «Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι» – ΒΙΝΤΕΟ

Τα τηλεοπτικά συνεργεία συνάντησαν την Άννα Βίσση στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατά την επιστροφή της από μια σύντομη επίσκεψη στην Κύπρο για τον Μαραθώνιο στη Λάρνακα.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανταπάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πρόσφατο αμφιλεγόμενο θέμα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, καθώς και για την επίθεση που δέχθηκε η Δέσποινα Βανδή στα social media λόγω των στυλιστικών της επιλογών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

«Τώρα μη γελιόμαστε και κοροϊδεύουμε και τον κόσμο. 350 μέτρα έτρεξα, συμβολικά έτρεξα. Παλιά έτρεχα αλλά μετά είχα ένα θέμα στα γόνατα», είπε χαριτολογώντας η Άννα Βίσση.

«Δεν θέλω να μου λέτε για άλλους τραγουδιστές. Δεν θέλω ούτε να με κρίνουν ούτε να τους κρίνω. Δεν θέλω να ασχολούμαι με άλλους συναδέλφους. Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι», απάντησε η τραγουδίστρια αντιδρώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων για τις δύο συναδέλφισσές της.

«Δεν θα άλλαζα κάποιον στίχο από τα τραγούδια μου. Τους αλλάζουν στο Tik Tok και γελάμε» αρκέστηκε να σχολιάσει η Άννα Βίσση, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Μαρίνα Σάττι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision το 2024.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ