Άννα Βίσση: Hθοποιός από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ της

Το video clip για το νέο της τραγούδι με τίτλο «Λεκές» κυκλοφόρησε το απόγευμα της Παρασκευής (22/12) η Άννα Βίσση μέσω της Panik Gold.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια χάρισε στους θαυμαστές της ένα παθιασμένο ζεϊμπέκικο δια χειρός Νίκου Καρβέλα και στην οπτικοποιημένη του μορφή συνεργάζεται με έναν από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Ο λόγος για τον Βασίλη Μίχα, τον 29χρονο ηθοποιό που ενσαρκώνει για τρίτη σεζόν φέτος τον ρόλο του Χρήστου στην δημοφιλή καθημερινή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου στο MEGA. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ρόλος έχει… απασχολήσει για τις καυτές ερωτικές του σκηνές με την Αριάδνη και την Αφροδίτη.

Στο νέο video clip της τραγουδίστριας, ο Βασίλης Μίχας υποδύεται τον σύντροφό της, με τον οποίο η Άννα Βίσση συναντιέται σε ένα μπαρ, όπου βλέπουμε να προκύπτει μεταξύ τους ένας μεγάλος τσακωμός. Εκείνος φεύγει από το μπαρ με τη μηχανή του και στη διαδρομή εμπλέκεται σε τροχαίο δυστύχημα και χάνει τη ζωή του.

Στη συνέχεια της ιστορίας η Άννα Βίσση αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασαν οι δυο τους στο παρελθόν και αδυνατεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό συμβάν του θανάτου του. Τη σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Bodega, ενώ τα θετικά σχόλια και τα views στο YouTube έχουν ήδη πάρει «φωτιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ