Άννα-Μαρία Βέλλη – Άκης Σβολάκης: Είναι μαζί παρά τις φήμες χωρισμού

Της Πολυξένης Καραμίχα,

Η επιστροφή της Άννας-Μαρίας Βέλλη από τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor» δεν έκανε χαρούμενους μόνο τους γονείς της, που περίμεναν με ανυπομονησία να τη σφίξουν και πάλι στην αγκαλιά τους, αλλά και τον σύντροφό της, Ακη Σβολάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας.

Οι δυο τους συνδέονται από το παρελθόν. Μετά τη συμμετοχή της Άννας-Μαρίας στο ριάλιτι επιβίωσης, υπήρξε μια παραφιλολογία γύρω από τη σχέση τους, παρόλο που εκείνη έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, τα γενέθλιά της, πριν από λίγες ημέρες, στάθηκαν αφορμή για εντονότερο σχολιασμό, αφού όλοι είδαμε την Άννα-Μαρία να τα γιορτάζει μόνο με την οικογένειά της. Έχει μάθει, όμως, να κρατά τα χαρτιά της κλειστά.

Την περασμένη εβδομάδα η Άννα-Μαρία και ο Άκης έκαναν μια όμορφη βόλτα στην Ακρόπολη. Τους αρέσει να κάνουν περιπάτους και να συζητούν, κάτι που τους είχε λείψει τους μήνες που η παρουσιάστρια και ηθοποιός ήταν στο «Survivor». Αυτή τη φορά, όμως, τo ζευγάρι δεν ήταν μόνο του. Μαζί τους ήταν η μητέρα του Άκη. Οι τρεις τους περπάτησαν για αρκετή ώρα και έμοιαζαν να έχουν πολύ καλή διάθεση. Η γνωριμία της Άννας-Μαρίας με την οικογένεια του συντρόφου της έγινε αβίαστα και χωρίς συγκεκριμένο στόχο, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες.

Όπως προκύπτει, οι φήμες για γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους δεν έχουν καμία υπόσταση.

Η Άννα-Μαρία και ο Άκης γνωρίζονται πολλά χρόνια, από τότε που οι δυο τους φοιτούσαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ