Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οι αποκαλύψεις για τον Μανούσο Μανουσάκη και τη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την επιλογή της από τον Μανούσο Μανουσάκη να πρωταγωνιστήσει στο επιτυχημένο σίριαλ «Ψίθυροι Καρδιάς».

«Μετά τη σχολή, είθισται να περνάς από κάποια γραφεία παραγωγής, όχι ότι πιστεύεις ότι κάτι θα γίνει. Άφησα τη φωτογραφία μου, δεν τον είδα τον Μανούσο τότε, και με πήραν τηλέφωνο μετά από λίγο. Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία… Ο Μανούσος πίστευε πάρα πολύ σε μένα και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν. Ο Μανούσος πάλεψε γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Παράλληλα, η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι η επιτυχία του σίριαλ την τρόμαξε. «Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο», δήλωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ