Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η δήλωση για την πεθερά της που προκάλεσε αίσθηση

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους το βράδυ της Δευτέρας.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της και τα επαγγελματικά της σχέδια, για την γνωριμία της με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη και τα δύο τους παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία, ενώ έκανε και μία δήλωση για την πεθερά της που προκάλεσε αίσθηση.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έστειλε μήνυμα αγάπης στην πεθερά της αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Πώς ήρθε κοντά με τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη

Ήταν η εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στο σίριαλ “Μπαμπά μην Τρέχεις” και χρειάστηκε να κάνουν ένα ταξίδι για γυρίσματα στα Χανιά. Εκεί, έμειναν στον ίδιο χώρο γιατί δεν υπήρχαν δωμάτια στο ξενοδοχείο.

Έκπληξη προκάλεσαν ωστόσο και όσα αποκάλυψε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος γνωρίζει πολλά χρόνια το ζευγάρι. Όπως είπε στον αέρα ο παρουσιαστής, ο Φάνης Μουρατίδης ήταν αυτός που είχε ζητήσει από τον σκηνοθέτη της σειράς να γίνει αυτό το ταξίδι στα Χανιά με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ