Άννα Λουιζίδη: Η Φρόσω από τις Ψυχοκόρες για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή

Η ηθοποιός θα βρίσκεται από τον Οκτώβριο στο θέατρο Αλκυονίς  στη νέα παράσταση που θα σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης

Νάντια Ρηγάτου

Στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο της Φρόσως στις «Ψυχοκόρες» του Αντ1 αποθεώθηκε. Η Άννα Λουιζίδη ανήκει στις εκπλήξεις της φετινής σεζόν και όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει.

Από τον Οκτώβριο εγκαινιάζει και τη θεατρική της πορεία με ένα σπουδαίο έργο, το “Ήταν όλοι τους παιδιά μου” του Άρθουρ Μίλλερ.

Ο Γιώργος Νανούρης θα σκηνοθετήσει το “Ήταν όλοι τους παιδιά μου” τη νέα σεζόν στο θέατρο Αλκυονίς.  Στη νέα του παράσταση συνεργάζεται με μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών του ελληνικού θεάτρου όπως ο Γιώργος Γάλλος, η Άννα Μάσχα, ο Κωνσταντίνος Μπιμπής και η Λίλα Μπακλέση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Άννα Λουιζίδη και Δημήτρης Σέρφας.

Όπως τα περισσότερα έργα του Μίλλερ, έτσι και το Ήταν όλοι τους παιδιά μου βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία.

Ο εργοστασιάρχης Τζο Κέλλερ πουλάει ελαττωματικά εξαρτήματα πολεμικών αεροπλάνων στην Αμερικάνικη Αεροπορία. Κάποια αεροπλάνα πέφτουν και σκοτώνονται εικοσιένα άτομα. Ο Κέλλερ αθωώνεται. Ο ένας του γιος επιστρέφει σώος απ τον πόλεμο όμως ο άλλος είναι αγνοούμενος.

H απληστία, το ιδιωτικό απέναντι στο δημόσιο συμφέρον, το κέρδος εις βάρος της ανθρώπινης ζωής, είναι οι βασικοί άξονες του έργου του Μίλλερ που μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων γεγονότων και αποκαλύψεων οδηγούν σε τραγωδία…

Τα σκηνικό θα επιμεληθεί η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ