Άννα Φόνσου: Ο πρώτος μου άνδρας ήταν ο πλουσιότερος Έλληνας και εγώ η φτωχότερη Ελληνίδα

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ, όπου μίλησε και για τα προσωπικά της βιώματα. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον πρώτο της γάμο για τον οποίο παραδέχτηκε πως ήταν ο πιο πλούσιος Έλληνας και η ίδια η πιο φτωχή Ελληνίδα. “Είχαμε αυτή την αντίθεση” είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε στον δημοσιογράφο Ανδρέα Ροδίτη από όλους τους γάμους αλλά και τις σχέσεις που έκανε, πάντα επέστρεφε όλα τα δώρα που λάμβανε.

“Χαμογελάω στη ζωή μου, βεβαίως έχω πολλά προβλήματα που δεν μπορώ να τα συμμερίζομαι με όλους και να τους μελαγχολώ, προσπαθώ να τα λύσω, είμαι αισιόδοξη και υπερκινητική. Πλήττω εύκολα και με τον εαυτό μου συνέχεια” τόνισε η Άννα Φόνσου και συμπλήρωσε: ” Ο πρώτος μου άνδρας ήταν ο πλουσιότερος Έλληνας και εγώ η φτωχότερη Ελληνίδα. Είχαμε αυτή τη μικρή αντίθεση. και δεν θα μπορούσα να του επιστρέψω τόσα δώρα που μου έκανε, θα χρειαζόμουν φορτηγό, αλλά τα τελευταία δώρα που μου είχε κάνει πριν χωρίσουμε του τα επέστρεψα γιατί κατάλαβα ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του, αυτός ήταν ο λόγος που έφυγα, θα ήταν άτιμο να κρατάω αυτά τα δώρα” είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

“Είστε πάντα τόσο έντιμη στις σχέσεις σας;” ρώτησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για να πάρε την απάντηση: “όποια σχέση έχω από τη στιγμή που μου περνάει, φεύγω γιατί αισθάνομαι ότι κοροϊδεύω τον εαυτό μου και εν συνεχεία και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί. Ίσως για αυτό είμαστε και φίλοι με τις σχέσεις μου γιατί δεν μοιράσαμε τίποτα, ήμουν πολύ έντιμη όταν χωρίζαμε έλεγα θέλω να χωρίσουμε γιατί δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου” κατέληξε η Άννα Φόνσου.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

 π

Η Άννα Φόνσου για τον πατέρα της:

“Ο πατέρας μου ήταν μανάβης και γλύπτης στην Τήνο, ήταν σπουδαίος οικοδόμος, αλλά είχε ένα ελάττωμα από όλη τη Τήνο ήταν ο μοναδικός κουμουνιστής και έτσι πήγε στην εξορία για πολλά χρόνια με τον Θεοδωράκη τον Κατράκη τον Ρίτσο. Ο Μίκης μου έλεγε “επειδή είσαι η κόρη του Γιώργου” όταν κάναμε πράγματα για το σπίτι του ηθοποιού.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ