Άννα Ανδριανού: Ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί – Ο λόγος που την έκανε να μην θέλει να αποκτήσει οικογένεια

Η Άννα Αδριανού αναφέρθηκε στο διαζύγιο των γονιών της, στον χωρισμό της με τον Γιάννη Βούρο και στις σκέψεις της να υιοθετήσει ένα παιδί.

“Σκέψου ένας άνθρωπος που προσπαθεί να σώσει τα αδέσποτα, καταλαβαίνεις ένα αδέσποτο παιδί τι μου κάνει. Κάποια στιγμή είχε βγει μια ανακοίνωση για ένα παιδάκι που ήταν στο ορφανοτροφείο και θα τυφλωνόταν και εκεί έγινα κομμάτια. Το ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν στο δίνουν. Δεν έκανα κάποια φοβερή διεκδίκηση αλλά ρώτησα τι μπορεί να γίνει. Τότε ήμουν χωρισμένη και δεν είχα και κάποια πολύ καλή οικονομική κατάσταση για να τα ξεπερνά όλα κι επειδή το παιδί είχε προβλήματα, δεν θα μου το έδιναν. Γενικά στην Ελλάδα η υιοθεσία είναι δύσκολη και δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιδιά να μεγαλώνουν στα ιδρύματα. Σε ένα γύρισμα είχαμε πάει στο Έλενα όπου υπήρχαν μωρά μέχρι δύο ετών παρατημένα, τα οποία σε τραβούν για να τα πάρεις”, είπε μεταξύ άλλων η Άννα Αδριανού μιλώντας στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

“Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν δύο χρόνων. Δεν τους γνώρισα ποτέ μαζί, αλλά είχαν πολύ καλή σχέση. Αυτός είναι και ένας λόγος που δεν ήθελα να κάνω οικογένεια. Για εμένα οικογένεια είναι δύο άνθρωποι, τρίτος δεν χωράει”, ανέφερε για το διαζύγιο των γονιών της

“Με τον Βούρο όταν χωρίσαμε σαφώς υπήρχε θυμός. Ήμασταν πολύ νέοι και κακομαθημένοι. Ήμασταν μαζί τρία τέσσερα χρόνια και κάποια στιγμή όλο αυτό έσπασε. Σαφώς τσακωθήκαμε πάνω στον χωρισμό, αλλά ήταν ξεχωριστό το θέμα της αγάπης. Δηλαδή, ένα με δύο μήνες μετά στηρίζαμε ο ένας τον άλλο σαν φίλοι πια, εγώ αυτή τη στιγμή τον θεωρώ αδελφό μου. Είναι ο αδελφός που δεν έχω. Είχαμε γνωριστεί αμέσως μετά τις σπουδές”, σημείωσε για το τέλος του γάμου της με τον Γιάννη Βούρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ