Άννα Αδριανού: «Για οτιδήποτε κακό συμβαίνει εκτός του θύτη παίζει ρόλο και το θύμα»

Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1, η Άννα Αδριανού έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Enjoy.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος κλήθηκε να τοποθετηθεί για το κίνημα metoo και την επόμενη ημέρα αυτού στο θεατρικό τοπίο.

  • Εκτός από πετυχημένες έχουν υπάρξει και άσχημες στιγμές στην καριέρα σας;

«Όχι, γιατί δεν βλέπω πουθενά τίποτα άσχημο, γιατί είμαι άνθρωπος που έχει αποφασίσει να μην γκρινιάζει, να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο και να ξέρω ότι σε κάθε πράγμα έχω ευθύνη. Ήταν ο τρόπος που διάλεγα τις δουλειές μου, οπότε ήμουν συνειδητοποιημένη για τις επιλογές μου».

  • Λίγο καιρό μετά το #metoo τα πράγματα στο θέατρο έχουν γίνει καλύτερα;

«Υποθέτω και ελπίζω, ναι. Αυτή η ιστορία θέλει γενικότερα μια προσοχή. Παλαιότερα υπήρχαν πολύ περισσότερο, από πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς, παρενοχλήσεις και κακές συμπεριφορές. Απλώς τότε οι άνθρωποι δεν διαμαρτύρονταν, γιατί σκέφτονταν την καριέρα τους. Συνεπώς πλέον οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να σκέφτονται για τη ζωή τους και την αξιοπρέπεια τους και αυτό είναι καλό. Για οτιδήποτε κακό συμβαίνει εκτός του θύτη παίζει ρόλο και το θύμα, πόσο δέχεται να είναι θύμα όσο δεν μιλάει. Ότι βγήκαν άνθρωποι και μίλησαν δημόσια, ρίσκαραν να μη βρουν ξανά δουλειά, να εκτεθούν και αυτό είναι πολύ καλό και θέλει θάρρος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ