Aniston: Δεν είμαι έγκυος

Aniston:Δεν είμαι έγκυος

Η Jennifer Aniston έχει βαρεθεί να διαψεύδει τόσο τις φήμες για το γάμο της με τον Justin Theroux όσο και για την εγκυμοσύνη της, κατηγορώντας μια μερίδα των media για κερδοσκόπους.

Λίγες ημέρες μετά τα παράπονα για εκμετάλλευση του ονομάτός της από μερικούς δημοσιογράφους, παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Kyle and Jackie O Show” δηλώνοντας ότι δεν έχει να μεταφέρει… παιδικά νέα.

Τόνισε: “Δεν υπάρχει τίποτα να ανακοινώσουμε” και συνέχισε: “Νομίζω ότι εξάντλησα το θέμα και είναι και η κερδοσκοπία, που έχει γίνει “ασήκωτη” πια. Σκέφτομαι, γιατί να μην περιμένουν, αντί να παίζουν παιχνίδια εικασίας, πότε θα ανακοινώσουμε κάτι, είτε πρόκεται για γάμο, είτε για την οικογένεια, είτε για το ένα, είτε για το άλλο;”. 

Ολα άρχισαν όταν εμφανίστηκε με μια μοβ στενή τουαλέτα στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας “We’ re the Millers”. Στις φωτογραφίες φαίνεται να έχει φουσκωμένη κοιλίτσα, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ενώ κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο και για εξωσωματική γονιμοποίηση. Αυτό είναι πολύ λεπτό θέμα και μάλλον την ενόχλησε.

 

Πηγή φωτογραφιών: HELLO!

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ