Animal print το καλοκαίρι: Ναι ή όχι;

Οι περισσότερες όταν σκεφτόμαστε το animal print trend, στο μυαλό μας έρχεται το λεοπάρ μοτίβο, συνδυασμένο συνήθως με κάτι μαύρο, στα μέσα του χειμώνα. Όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και animal print δεν σημαίνει μόνο λεοπάρ, όπως δεν σημαίνει απαραίτητα και χειμωνιάτικη τάση. Τα τόσο στιλάτα μοτίβα των ζώων φοριούνται και το καλοκαίρι και μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να γνωρίζετε τα δικά μας, πέντε ναι, που κάνουν το animal print επίκαιρο και δροσερό.   

@ariviere

Ναι, συνδυασμένο με λευκό! Ακόμα και τα σκουρόχρωμα prints παίρνουν άλλη διάσταση όταν συνδυάζονται με λευκά items και πόσο μάλλον, με ένα classic λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να προσθέσετε λίγη φωτεινότητα στο look.

@emilisindlev

Ναι, σε φλούο animal print! Μπορεί τον χειμώνα να νιώθουμε λίγο… κάπως να φορέσουμε neon, έντονα χρώματα, αν και οι κανόνες έχουν πλέον σπάσει, το καλοκαίρι όμως ενδείκνυται για τα πιο ζωηρά χρωματάκια και τα πιο στιλάτα φωσφορίζοντα prints.

@camillacoelho

Ναι σε animal print μαγιό! Φυσικά και θα εγκρίναμε τη συγκεκριμένη τάση, αφού τα anima print σχέδια έχουν ένα sexiness, το οποίο όταν συνδυάζεται με μαγιό, ανάβει φωτιές. Άρα, από εμάς είναι ένα τεράστιο ναι!

@emilisindlev

Ναι, όταν ενώνεται με έντονες αποχρώσεις! Γιατί είναι cool, παιχνιδιάρικο και τόσο fashionable που θέλουμε να το βλέπουμε και το καλοκαίρι. Τα animal prints μοτίβα ταιριάζουν σχεδόν με κάθε χρώμα και κάνουν το τέλειο mix&match, οπότε μη φοβηθείτε καθόλου. Βάλτε χρώμα.

@ariviere

Ναι, σε αραχνούφαντα κομμάτια! Και ειδικά, αν προορίζονται για την παραλία. Γενικά, το animal print είναι παντός καιρού και πρέπει επιτέλους να το αποσυνδέσουμε από τον χειμώνα και να κάνουμε τις εμφανίσεις μας πιο σύγχρονες και σέξι.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ