Άγγελος Παπαδημητρίου: Θέλω αγώνα για να βγω από το καβούκι μου – Eίναι βασανιστήριο

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε ο Άγγελος Παπαδημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως είναι ένας πολύ «συμβατικός» και «πουριτανός» άνθρωπος, σε σημείο που δίνει την δική του μάχη προκειμένου να βγει από το «καβούκι» του.

«Όταν μπήκα σε αυτό τον χώρο ήθελα να κάνω κάτι πρωτότυπο, να κάνω πράγματα τρελά που δεν είχαν γίνει ποτέ. Σκεφτόμουν το πώς θα πορευτώ στην ζωή. Ακόμα και τώρα όμως κάνω αγώνα και ας νομίζουν ότι είμαι πολύ θαρραλέος ή πρωτοποριακός. Είμαι πολύ συμβατικός και πολύ πουριτανός άνθρωπος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Και συμπλήρωσε ο ηθοποιός: «Θέλω αγώνα για να βγω από το καβούκι μου. Δεν είναι… αυτά τα έχουμε, είναι βασανιστήριο! Σκέφτομαι σαν τους γέροντες τους παλαιούς. Μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι όμορφοι και καλοντυμένοι, αυτό, εκεί κλπ. Μέσα όμως καιροφυλακτεί αυτό το θηρίο που βγαίνει για να λέμε την αλήθεια».

«Το πρώτο είναι να νικήσουμε τον πουριτανισμό που έχουμε μέσα μας. Εγώ είμαι φοβερά πουριτανός, απίστευτα. Δηλαδή μου αρέσουν τα συμβατικά πράγματα, τα υπέροχα τραπέζια, οι παλιές μουσικές, η ωραία ζωή και τα ταξίδια» πρόσθεσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ