Άγγελος Λάτσιος: Τι συμβαίνει ανάμεσα στον γιο της Ελένης Μενεγάκη και την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη;

Της Νίκης Κώτσου,

Ένα από τα πιο «in» ζευγάρια της Αθήνας αποτελούν ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου και η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ward Stegerhoek, γνωρίζονται από παιδιά, καθώς βρίσκονταν πάντα στον ίδιο κύκλο, στις ίδιες παρέες, στα ίδια πάρτι. Η σχέση τους, όμως, σταδιακά εξελίχθηκε και πλέον μοιράζονται ένα τρυφερό και νεανικό ειδύλλιο. Οι πόζες τους μαρτυρούν τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο. Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες, στις οποίες βρίσκεται αγκαλιά με τη Γαία.

Ο Άγγελος, που έχει δείξει ότι είναι αρκετά εκλεκτικός, τελευταία έχει αλλάξει, έχει γίνει ένας αρρενωπός νεαρός άνδρας, πολύ γοητευτικός, καθώς πλέον συνειδητά προσέχει την εικόνα του. Τελευταία, έχει μακρύνει τα μαλλιά του, υιοθετώντας ένα πιο εκκεντρικό rock στιλ, που του πάει πολύ. Από την άλλη, η ομορφιά της Γαίας δεν περνά απαρατήρητη, ενώ διαθέτει και μια έντονη προσωπικότητα.

Ο συνδυασμός Ελλάδας-Ιταλίας-Ολλανδίας στο πρόσωπό της είναι εκρηκτικός. Η Δ. Μερκούρη, η οποία έχει ακόμη μία κόρη, την 21χρονη Ηλέκτρα που ζει στο Άμστερνταμ, έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μη με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ