Άγγελος Λάτσιος: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη – ΦΩΤΟ

Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία.

Ο 19χρονος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις αναρτήσεις του στα social media, ωστόσο φαίνεται να είναι πολύ κοντά με τη Μερκούρη, τη μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη από τον γάμο της με τον Ward Stegerhoek.

Η 17χρονη Γαία είναι η μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, η οποία έχει ακόμη μία κόρη, την 21χρονη Ηλέκτρα, που ζει στο Άμστερνταμ.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη γνωρίζονται εδώ και καιρό και συχνά δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα και σχολιάζουν ο ένας τις δημοσιεύσεις του άλλου.

«Και οι δύο κόρες μου προσπαθούν να μην με δυσκολεύουν. Και μπράβο τους που ανέχονται τους γονείς που έχουν. Είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας μοντέλο, κάτι έχει πάει λάθος», είχε δηλώσει η Δωροθέα Μερκούρη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, μιλώντας για τις κόρες της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ