Αγγελική Ηλιάδη: Το ταξίδι στο Ντουμπάι, οι σέξι ΦΩΤΟ και η απάντηση στην κριτική που δέχεται – ΒΙΝΤΕΟ

Η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα σε έναν πιο εξωτικό προορισμό, με λιγότερο αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό. Επέλεξε το Ντουμπάι, όπως και αρκετοί Έλληνες το τελευταίο διάστημα. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο τόσο από τα ψώνια της στα τεράστια mall της πόλης, αλλά και από το μπάνιο της στην παραλία.

Κάτω από μια φωτογραφία της στο instagram αρκετοί χρήστες σχολίασαν αρνητικά την απόφασή της να ταξιδέψει στο εξωτερικό, όταν η πανδημία “χτυπά” αρκετές χώρες, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα. Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε ότι τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν απαγορεύονται και ότι αν έχεις αρνητικό τεστ ταξιδεύεις παντού.

“Κορίτσι μου η χώρα μας όπως θα έχεις καταλάβει δεν έχει κλείσει τα σύνορα της… δεν απαγορεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό… με αρνητικό τεστ ταξιδεύεις παντού…αντίστοιχα έρχονται στην Ελλάδα τουρίστες με τον ίδιο τρόπο….τώρα για την όλη κατάσταση εντός…έχω να πω μονάχα ότι επικρατεί το παράλογο…να δούμε μέχρι ποτε….Καλο Πασχα ευχομαι”, απάντησε.

Το δύσκολο καλοκαίρι που έζησε λόγω κορονοϊού

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι, όταν για ένα μήνα έβγαινε συνεχώς θετική στον κορονοϊό, μένοντας μόνη, κλεισμένη στο σπίτι, μακριά από τα παιδιά της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα. Συναναστράφηκα μόνο με δύο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ που βγήκε αρνητικό». Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε πως ήταν δύσπιστη απέναντι στον ιό και δεν περίμενε να κολλήσει η ίδια. «Δεν πίστευα ότι θα κολλήσω, πραγματικά δεν το περίμενα. Μετά όμως από την εμπειρία μου θέλω πραγματικά ο κόσμος να ακούσει ότι αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Πρέπει να το δούμε πολύ πιο υπεύθυνα από εδώ και πέρα» τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ