Αγγελική Ηλιάδη – Καίτη Γκρέυ: Συμφιλίωση γιαγιάς – εγγονής έπειτα από δέκα χρόνια

Γέφυρα συμφιλίωσης της Αγγελικής Ηλιάδη με τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ, δέκα χρόνια μετά τον ενδοοικογενειακό τους πόλεμο, μέσα από τηλεοπτική εκπομπή που θα είναι αφιερωμένη στη μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια. Η εκπομπή της ΕΡΤ “Στα τραγούδια λέμε ναι” με παρουσιαστές τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, αποφάσισε να κάνει ένα μουσικό αφιέρωμα στην τεράστια Καίτη Γκρέυ.

Τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια της ήταν πολλά, μεταξύ αυτών και της εγγονής της Αγγελικής Ηλιάδη. Ωστόσο αυτό φαινόταν σε όλους αδύνατον να γίνει μιας και γιαγιά και εγγονή εδώ και χρόνια δεν έχουν καμία επικοινωνία. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής έκαναν την πρόταση στη νέα τραγουδίστρια η οποία είπε το “ναι”.

Σύμφωνα με την “Espresso”, στην εκπομπή που έχει ήδη μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σύντομα, η Αγγελική Ηλιάδη είπε πολλά από τα τραγούδια της γιαγιάς της ενώ η Καίτη Γκρέυ λόγω προβλημάτων υγείας μίλησε στην εκπομπή από το σπίτι της. Μάλιστα η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τη γιαγιά της και για την αμέριστη βοήθεια που είχε από εκείνη στα πρώτα της βήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ