Αναστάσιος Ροϊλός: Η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει – “Γιατί είστε cheesy;”

Ο Αναστάσης Ροϊλός, που έγινε γνωστός ως “Νικηφόρος” στις “Άγριες Μέλισσες”, πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μήδεια». Ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις στις κάμερες, όταν όμως ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τη σύντροφό του Εριέττα Μανούρη, που επίσης συμμετέχει στη «Μήδεια», αρνήθηκε να απαντήσει.

«Παιδιά δεν απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις. Γιατί είστε cheesy; Ρωτήστε με κάτι άλλο» είπε ο Αναστάσιος Ροϊλός.

Όταν στη συνέχεια ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το επικείμενο τέλος των «Άγριων Μελισσών», απάντησε με μια μικρή ενόχληση «Δεν το έχουμε καλύψει αυτό με τις κηδείες; Απ’ ότι θυμάμαι θα έχουμε αρκετές κηδείες στις Άγριες Μέλισσες. Έχουμε γυρίσει όλα τα δύσκολα και τώρα έχουν μείνει τα πιο απλά και λίγο τα έχω ξεχάσει. Όταν διάβασα τα τελευταία τρία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, έβαλα τα κλάματα. Είναι όλα! Δεν είναι ότι περιμένεις το τέλος για να συγκινηθείς, αλλά είναι το τέλος μιας εποχής».

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα

Ο μήνας κλείνει απόψε με ένα νέο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, το τελευταίο της εβδομάδας με την απαγωγή της Αιμιλίας, απ’ τους άντρες του Ακύλα.

Η είδηση πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα.

Η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου. Ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ζωή κρυφά απ’ όλους παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ