Anastasia the musical: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Demy έρχονται τα Χριστούγεννα στην σκηνή του Παλλάς

Η συγκλονιστική ιστορία της πριγκίπισσας Αναστασίας φέτος στις γιορτές ξεδιπλώνεται στο θέατρο Παλλάς και γίνεται η Χριστουγεννιάτικη υπερπαραγωγή που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Της Νάντιας Ρηγάτου

Οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει! Το νέο μιούζικαλ του Broadway “Anastasia the musical” ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο θέατρο Παλλάς!

Μια ιστορία που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως θεατρικά και κινηματογραφικά, η “Αναστασία” αποτέλεσε μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όταν βγήκε στους κινηματογράφους το 1997, σημειώνει τεράστια επιτυχία ως μιούζικαλ στο εξωτερικό και έρχεται να κατακτήσει και τις δικές μας καρδιές!

Ένας πολυμελής θίασος ηθοποιών, χορευτών και τραγουδιστών, εντυπωσιακά σκηνικά και εκθαμβωτικά κοστούμια συνθέτουν το απόλυτο θέαμα των Χριστουγέννων.

Σκηνοθεσία και απόδοση κειμένου και στίχων η Θέμις Μαρσέλλου, η  σκηνοθέτις όλων των μεγάλων επιτυχιών μιούζικαλ που έχουμε παρακολουθήσει στη χώρα μας.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η Demy, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο Ίαν Στρατής, ο Βασίλης Αξιώτης και η Κατερίνα Σούσουλα.

Για τον πολυτάλαντο Θανάση Τσαλταμπάση θα είναι το πρώτο του μιούζικαλ ως ενήλικας. Το μιούζικαλ μπήκε στη ζωή του όταν ήταν 14 ετών με την «Μελωδία της ευτυχίας» στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

 

Η σκηνοθέτις των μιούζικαλ, Θέμις Μαρσέλλου είχε προσεγγίσει τον Θανάση Τσαλταμπάση κι άλλες φορές αλλά δεν είχαν καταφέρει να συντονιστούν ώστε να συνεργαστούν μέχρι που φέτος τελικά τα κατάφεραν.

Μένει να δούμε το αποτέλεσμα στις 23 Δεκεμβρίου που ανοίγει η αυλαία του θεάτρου Παλλάς.

Λίγα λόγια για το έργο

Τι συνέβη στη Μεγάλη Δούκισσα Αναστασία Ρομανόφ;Εν μέσω της αναταραχής της ρωσικής επανάστασης με το καθεστώς των Μπολσεβίκων να βρίσκεται σε άνοδο, η Άνια (Demy), βρίσκεται εγκλωβισμένη σε αυτό που κάποτε ήταν η ρωσική πρωτεύουσα, η Αγία Πετρούπολη, και αναζητά να ανακαλύψει ξανά το παρελθόν της, το οποίο πιστεύει ότι βρίσκεται στο Παρίσι.

Μαζί με τον πρώην αριστοκράτη,  Βλαντ Πόποφ (Θανάσης Τσαλταμπάσης) κι έναν τολμηρό απατεώνα, τον Ντμίτρι (Ίαν Στρατής), που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Άνια για να ξεγελάσουν τη μοναδική εναπομείνασα Ρομανόφ, τη χήρα αυτοκράτειρα Μαρία (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), ώστε να πιστέψει ότι η Άνια είναι η χαμένη Αναστασία, δραπετεύουν στο Παρίσι.

 Ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, για να ανακαλύψεις ποιος είσαι και να ορίσεις ποιος είσαι προορισμένος να είσαι!

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά(Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ντόρα Γκέγκα, Μαρία Κοσμάτου, Πάνος Μαλακός, Κοσμάς Μεταξόπουλος, Άνθια Ξυδά, Πάρις Παρασκευάδης, Στέργιος Περτσινίδης, Δανάη Τσούμου και η Θέμις Μαρσέλλου

Στο ρόλο της μικρής Αναστασίας: Αριάδνη Δρόσου & Αναστασία Τζουλάκη Χριστοδούλου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ