Αναγνωρίζετε το μωράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστή ηθοποιός που πρόσφατα παρουσίασε και εκπομπή

Το μωράκι που απεικονίζεται στη φωτογραφία, μεγαλώνοντας αποφάσισε ότι θα γίνει ηθοποιός. Έχει διαγράψει μία επιτυχημένη καριέρα στην υποκριτική, ενώ πρόσφατα παρουσίασε και εκπομπή.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Βάσω Λασκαράκη!

Ποια είναι η Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1979 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο θέλησε να ακολουθήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός. Έχει αποφοιτήσει από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε θεατρικές παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη, ενώ το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά του Mega “Φιλοδοξίες”, αλλά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά “Η Πολυκατοικία”. Κατά την διάρκεια της καριέρας της έχει συμμετάσχει σε πολλά σίριαλ, μεταξύ αυτών: “Έρωτας”, “Κλεμμένα Όνειρα”, “Το σόι σου” και “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, είχε πει για την εποχή της “Πολυκατοικίας” ότι: “Έκανα δοκιμαστικά, έκανα κάστινγκ, με είχαν πάρει για κάποιες δουλειές που μετά όμως ακυρώθηκαν και συνέβησαν διάφορα από το 2005 μέχρι το 2008. Δεν με πτόησε όμως τίποτα. Το 2008 έπαιζα έναν μεγάλο ρόλο στη σειρά “Έρωτας” του ΑΝΤ1 και τότε είχα γυρίσει στην Θεσσαλονίκη και είχα πει ότι θα πάω σε κάποια δοκιμαστικά. Είχα πάει σε πολλά εκείνον τον καιρό και ο ένας με έστελνε στον άλλον. Περνούσα δηλαδή από τις ταινίες στα θέατρα και από τα θέατρα στην τηλεόραση”.

Βάσω Λασκαράκη

“Μέχρι που έφτασα στην “Πολυκατοικία” όπου και με έψαχναν από την εταιρεία παραγωγής, γιατί ήταν να κάνω ένα άλλο σίριαλ στο MEGA το οποίο δεν είχε γίνει. Έτσι λοιπόν πήγα μαζί με πολλές άλλες κοπέλες και κάναμε τα δοκιμαστικά για την Λουκία.

Τα λεφτά της “Πολυκατοικίας” ήταν ελάχιστα το επεισόδιο, ανάλογα με το τι έπαιρναν οι άλλοι. Μιλάμε για δεκαπλάσια η διαφορά, στην ίδια σειρά, με τα γνωστά ονόματα. Εγώ έπαιρνα ψίχουλα. Για μένα όμως τον μήνα ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό”, είχε προσθέσει.

Επίσης, έχει λάβει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις: “Το Άνθος του Κάκτου”, “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”, “Σεσουάρ για δολοφόνους”, “Βαλ’ τον υπουργό στη πρίζα” και “Πριν το χάραμα”.

Ακόμα, έχει παίξει στη ταινία “Πέμπτη & 12” το 2014.

Πριν από λίγο καιρό η Βάσω Λασκαράκη παρουσίασε την εκπομπή “The Break” στον ΣΚΑΪ.

Ο γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και η κόρη τους

Υπήρξε παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη. Κατά την διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν μία κόρη, την Εύα.

Για την κόρη της Εύα είχε πει σε συνέντευξή της στην Realnews: “Η Εύα δεν έβλεπε πολλή τηλεόραση, δεν έβλεπε μέχρι τα επτά τηλεόραση. Κοιμάται πάρα πολύ νωρίς. Τώρα άρχισε να βλέπει σειρές με ηθοποιούς και όχι κινούμενα σχέδια. Στο ,”Σόι σου” ερχόταν στα γυρίσματα. Μέχρι και όταν παιζόταν το “Σόι σου” δεν παρακολουθούσε τηλεόραση.

Ήξερε ότι η μαμά και ο μπαμπάς παίζουν στην τηλεόραση, αλλά δεν την ενδιέφερε. Τώρα είναι σε μια βαθύτερη συνειδητοποίηση του τι σημαίνει τηλεόραση. Πρόπερσι, όταν τελείωσα το “Σόι σου” και άρχισα το “Έρωτας μετά”, επειδή έβλεπε βιντεάκια στο YouTube και υπήρχε περίπτωση να πετύχει κάποια διαφήμιση, της είχα εξηγήσει.

Είχα βγάλει φωτογραφίες από τα γυρίσματα και της είχα δείξει που ήμουν με αίματα δήθεν και χτυπημένη και της εξήγησα ότι είμαστε όπως όταν ντυνόμαστε καρναβάλια και βάζουμε ψεύτικα εφέ. Της είπα ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Φοβόμουν, γιατί είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί το YouTube και ήθελα να προλάβω. Βλέπαμε μια ταινία πριν από λίγες ημέρες και με ρωτούσε αν εκείνα που έβλεπε είναι αλήθεια. Υπάρχει η αγωνία αν αυτό που βλέπουν είναι πραγματικότητα. Ακόμη δεν ξεχωρίζουν, γιατί ακόμη είναι παιδιά”.

Τσιμιτσέλης Λασκαράκη

Το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017 η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Σχετικά με το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό VITA είχε αναφέρει: “Προφανώς, ένα διαζύγιο δεν είναι τέλειο. Έχει κλάμα, στεναχώρια, πόνο. Όμως, όταν υπάρχει ένα παιδί, οφείλεις αυτά να τα περάσεις μόνος σου. Δεν πρέπει να ακουμπήσει τα παιδιά αυτό που εσύ νιώθεις. Φυσικά και μπορεί να δουν τους γονείς τους στεναχωρημένους, και τον μπαμπά και τη μαμά, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι όλες οι καταστάσεις είναι διαχειρίσιμες. Δεν τελειώνει η ζωή με ένα διαζύγιο…

Όλα τα πράγματα είναι για να τα ξεπερνάμε και να πηγαίνουμε παρακάτω. Για εμένα και τον μπαμπά της, ήταν θέμα να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Ήμαστε συνεχώς σε μία επικοινωνία. Ακόμα και αν εμείς είχαμε τα προβλήματα και τις διαφωνίες μας, όταν επρόκειτο για την κόρη μας, γινόταν μία παύση, μιλούσαμε για το παιδί και μετά συνεχίζαμε να λύνουμε τα δικά μας θέματα. Δεν είναι εύκολο. Αλλά αν σκεφτείς ότι, μπαίνοντας σε μία διαδικασία διαρκούς αντιδικίας, μπορεί να καταστρέψεις τη ζωή του παιδιού σου, αυτό λειτουργεί ως κίνητρο για να τα κάνεις όλα αλλιώς”.

Ο γάμος με τον Λευτέρη Σουλτάτο

Στις 29 Απριλίου του 2019 η Βάσω Λασκαράκη παντρεύτηκε με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα είχε μιλήσει τα πρώτα της συναισθήματα στην αρχή της σχέσης της με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Συγκεκριμένα είχε εξομολογηθεί: “Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα τον πανικό ότι τα πράγματα πρέπει να είναι έτσι κι εμείς δε μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση που βιώνω εγώ, ήταν εκεί που με ταρακούνησε.

Βάσω Λασκαράκη

Με έκανε να αναρωτηθώ τι θέλω τελικά στη ζωή μου, αν θέλω να κάτσω να πενθήσω, να περάσω δύσκολα, να σκεφτώ τι μου λείπει, τι είναι αυτό που δε μπορώ να διαχειριστώ από αυτά που αισθάνομαι. Νομίζω ότι ήταν πολύ καθηλωτικός σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όταν εγώ “κώλωσα” κάποια στιγμή και σκέφτηκα, “τώρα τι κάνουμε εμείς και πως θα τα ταιριάξουμε;”. Μπήκαμε ξαφνικά να φτιάξουμε με οικογένειες, μια άλλη οικογένεια, εκεί εγώ έπαθα πανικό.

Ήταν στις πολύ αρχές, στον πρώτο μήνα. Εκεί ήταν που κι εκείνος πήρε μια απόσταση, και ήρθε μετά με πολλή φόρα, με έβαλε κάτω και μου είπε κάποια πράγματα. Και με άφησε, δε με πίεσε. Με σόκαρε, και με άφησε να σκεφτώ”.

Τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Βάσω Λασκαράκη στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram στις 14 Μαΐου του 2017.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ