Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστός ηθοποιός

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες των celebrities στα social media είναι να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία.

Αυτό έκανε και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού πρωταγωνιστεί φέτος στην πολυσυζητημένη σειρά του Mega “Σκοτεινή Θάλασσα” , όπου ενσαρκώνει τον Χρήστο Δελλή.

Πρόκειται για έναν χημικό με διεθνή καριέρα που ζει στο εξωτερικό και επιστρέφει στην πατρίδα του, το Μεσολόγγι, με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του. Η άφιξή του αναστατώνει την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία, καθώς όλοι τον θεωρούν ακόμα υπεύθυνο για την εξαφάνιση της κοπέλας του, της Άννας, πριν από δύο χρόνια. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Γιώργος Παπαγεωργίου Φιλαρέτη Κομνηνού

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram,  μια φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία.

«Εγώ!», έγραψε στη λεζάντα και ακολούθησε “βροχή” σχολίων. Και προφανώς ανάμεσα στα σχόλια ήταν και αυτό της Φιλαρέτης Κομνηνού. Καμαρώνοντας για τον γιο της, έγραψε «το μωρό μου» και πρόσθεσε τρεις καρδούλες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ