Αναφορά στον “Νονό” στα φετινά Oscars, για τα 50 χρόνια

Ο “Νονός” (“The Godfather”) είναι μία κορυφαία ταινία του παγκόσμιου κινηματογράφου, η οποία φέτος κλείνει τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία της και η οποία είχε κερδίσει 3 βραβεία. Έτσι λοιπόν, έγινε μία ειδική μνεία στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, με την παρουσία τριών κορυφαίων συντελεστών του έργου, του Al Pacino, που πρωταγωνιστούσε και στα τρία φιλμ, του Robert De Niro που συμπρωταγωνιστούσε στο 2ο φιλμ της σειράς και του σκηνοθέτη όλων, του Francis Ford Coppola.

Όταν εμφανίστηκαν και οι τρεις μαζί οι θρυλικοί καλλιτέχνες στην σκηνή του Dolby Theatre, το κοινό μέσα στην αίθουσα τους έδωσε το λεγόμενο “standing ovation”, δηλαδή σηκώθηκε όρθιο για ένα τιμητικό παρατεταμένο χειροκρότημα.

Ο μεγάλος δημιουργός, ο Coppola, μίλησε για την ταινία του και βέβαια αναφέρθηκε και στον εκλιπόντα μέγα πρωταγωνιστή, τον Marlon Brando. Στο τέλος αναφώνησε μαζί με τον Robert De Niro “Ζήτω η Ουκρανία”.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ