Άμπερ Χερντ: Σάλος με την εμφάνισή της μέσα σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη -ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Για απρεπές ντύσιμο κατηγορείται η Άμπερ Χερντ από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λόγω της αποκαλυπτικής εμφάνισής της σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη. Η ηθοποιός μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον Τζόνι Ντεπ στο Λονδίνο, πήγε στην Τουρκία να ξεσκάσει. Κατά την επίσκεψή της σε διάφορα τεμένη ανέβασε φωτογραφίες της όπου φορά χαλαρά στο κεφάλι ένα κόκκινο μαντίλι με τις ξανθές τούφες να προεξέχουν και να φαίνεται ο λαιμός και μέρος του στήθους της.

Ωστόσο, αυτό που ήγειρε τις καυστικές αντιδράσεις ήταν το γεγονός ότι η ηθοποιός δεν φορούσε στηθόδεσμο με το γυμνό στήθος να αχνοφαίνεται μέσα από το μπλουζάκι της. Οι εικόνες της χαρακτηρίστηκαν ως ασεβείς και οι χρήστες των social media την κατηγόρησαν ότι αποκαλύπτει πολλή σάρκα.

Δείτε το βίντεο

Ένας χρήστης έγραψε στο Twitter: “Η Άμπερ Χερντ δεν σέβεται τη θρησκεία ή τη φυλή όπως έχουμε δει αρκετές φορές. Ανέβασε ενώ επισκέπτεται τζαμί. Χρησιμοποιεί το χιτζάμπ σαν αξεσουάρ μόδας. Μαλλιά και λαιμός σε κοινή θέα και χωρίς στηθόδεσμο. Το ανέβασε αυτό και μετά το κατέβασε αμέσως αλλά τώρα το ξανανέβασε” ενώ ένας άλλος έγραψε: “Η Άμπερ Χερντ είναι τόσο ψεύτικη. Προσπαθεί τόσο σκληρά”. Τρίτος χρήστης ανέφερε: “Η Άμπερ Χερντ πράγματι μπήκε σε τζαμί στην Κωνσταντινούπολη με τις ρώγες της σε κοινή θέα; Πόση ασέβεια!”.

Μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου όπου την επέκρινε, έξαλλη η Χερντ έγραψε: “Προφανώς όποιος πλήρωσε για να γραφεί αυτό δεν πληρώθηκε αρκετά. Θα το κάνω ευκολότερο, τα τεμένη είναι αληθινά μέρη, όπως είναι τα μουσεία και οι εκκλησίες. Έτσι είναι και τα μαντίλια (όπου κάποιες φορές είναι απαραίτητα για τις επισκέψεις). Λύθηκε το μυστήριο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ