Amina Muaddi: Η βασίλισσα των ψηλοτάκουνων

Η αγαπημένη σχεδιάστρια των celebrities, Amina Muaddi, με ρίζες από την Ρουμανία και την Ιορδανία, δεν πίστευε ποτέ ότι ένα κορίτσι με την δική της καταγωγή θα κατάφερνε να συμπεριληφθεί στη λίστα των 50 Most Powerful Women του περιοδικού WWD.

Όπως έγραψε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, «από εκεί που κατάγομαι, σπάνια πιστεύουμε πως το να κάνεις μεγάλα όνειρα είναι εφικτό».

Amina Muaddi
Ούτε η πανδημία που έριξε κατακόρυφα τις πωλήσεις των παπουτσιών, και πόσο μάλλον των βραδινών, δεν κατάφερε να πτοήσει την σχεδιάστρια, η οποία πιστή στο αυθεντικό της στιλ και την σκληρή δουλειά, μετράει πλήθος διάσημων φαν, μεταξύ των οποίων την Dua Lipa, τις αδερφές Kardashian-Jenner αλλά και την Badgal Riri η οποία πρόσφατα φόρεσε τα Amina’s πριν, μετά αλλά και κατά την διάρκεια του Met Gala.

Η ίδια δήλωσε ότι «το να είσαι αληθινός ηγέτης έχει να κάνει με το να αποτελείς πηγή έμπνευσης με όραμα που ωθεί και καθοδηγεί χωρίς απαραίτητα να απειλείσαι. Το να δείχνεις συναίσθημα και ευάλωτη, και το να είσαι ειλικρινής κάνει τους γύρω σου να σε εκτιμούν και να σε στηρίζουν ακόμα περισσότερο.


Όταν αγαπάς την ομάδα σου και δουλεύεις ώστε να δημιουργήσεις ένα καλύτερο περιβάλλον γι’ αυτή και όχι μόνο για τον εαυτό σου, αυτή θα σου ανταποδίδει την αγάπη στο 100% κάθε μέρα με πίστη και αφοσίωση… μην τα παρατήσεις ποτέ και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου πει ποια είναι τα όρια σου και τι μπορείς να γίνεις…».

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ