Amal Clooney: 5 summer essentials για να αντιγράψετε το στιλ της πιο κομψής δικηγόρου

Η Amal Alamuddin Clooney είναι ίσως η πιο διάσημη δικηγόρος και η πιο κομψή! Με ένα διαχρονικό στιλ που αποπνέει φινέτσα και πολυτέλεια, η σύζυγος του ηθοποιού George Clooney αποτελεί πόλο έλξης των φωτογραφικών κλικ και όχι άδικα. Η αψεγάδιαστη εικόνα της γίνεται συχνά αντικείμενο συζήτησης και πηγή έμπνευσης για κάθε γυναίκα που λατρεύει το minimal chic. Σήμερα λοιπόν, εμπνεόμαστε από πέντε καλοκαιρινά essentials της Amal, τα οποία κάθε γυναικεία classy ντουλάπα οφείλει να έχει.

Maxi και αιθέριο

Το θηλυκό strapless φόρεμα αποτελεί must-have μιας καλά ενημερωμένης γκαρνταρόμπας και απαραίτητο στοιχείο της καλοκαιρινής μας συλλογής. Ιδανικό για επίσημες περιστάσεις, αλλά υπέροχο ακόμα κι όταν συνδυάζεται με ένα ζευγάρι flat σανδάλια. Το ονειρεμένο μας μάξι φόρεμα είναι αιθέριο, στα χρώματα της θάλασσας και μας ταξιδεύει αλλού!

Credit: Amal Clonney Official1/Instagram

Το λευκό classy ταγιέρ

Το όχι πολύ αυστηρό. Αυτό που είναι ανάλαφρο, αλλά παράλληλα και κατάλληλο να φορεθεί ως office look. Η Amal αντικαθιστά το μακρύ μανίκι του blazer με κοντό και την pencil «σοβαρή» φούστα με μία creamy πλισέ στο ύψος του γόνατου, δημιουργώντας το πιο ιδανικό ταγιέρ του καλοκαιριού.

 

Credit: Amal Clonney Official1/Instagram

Θηλυκό, πουά και μίντι

Το κλασικό ασπρόμαυρο φόρεμα σε midi μήκος αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, δίχως αμφιβολία και η Amal Clooney το γνωρίζει καλά. Με vintage διάθεση, αλλά σε μοντέρνους ρυθμούς το chic, πουά φόρεμα είναι ένα ρούχο, το οποίο κάθε γυναίκα που προσέχει την εμφάνισή της οφείλει να έχει στη ντουλάπα της.

Credit: Amal Clonney Official1/Instagram

Λευκή παντελόνα με ιταλική αισθητική

Συνδυασμένη με το πιο υπέροχο oversized καπέλο σε ένα look που απέσπασε μόνο θετικές κριτικές. Το total white σύνολο της Amal μας ταξιδεύει στην Ιταλική Ριβιέρα, αποδεικνύοντας πως το μίνιμαλ, διαχρονικό styling δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις τάσεις. Αριστοκρατικό και αξιοζήλευτο!

Credit: Amal Alamuddin Clooney/Instagram

Golden mini

Ποιος είπε ότι το στιλ μιας δικηγόρου οφείλει να παραμένει αυστηρό ακόμα και όταν αυτή διασκεδάζει; Η Amal Clooney είναι μια όμορφή γυναίκα, η οποία ξέρει πώς να αναδεικνύει τη θηλυκότητά της, φορώντας το πιο υπέροχο golden mini φόρεμα του καλοκαιριού. Το θέλουμε αμέσως!

Credit: Amal Clonney Official1/Instagram

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ