Αλέξανδρος Ρήγας: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα- Αποκλειστικό

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μεγάλων θεατρικών και τηλεοπτικών επιτυχιών επιστρέφει δυναμικά.

Νάντια Ρηγάτου

Ο πολυτάλαντος Αλέξανδρος Ρήγας επιλέγει ακόμα μια φορά το θέατρο για να επικοινωνήσει με το κοινό του.

Αυτή τη φορά, θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στο ιστορικό θεατρικό έργο “Το Τάβλι” του Δημήτρη Κεχαΐδη. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί ο ηθοποιός Αντώνης Κρόμπας.

Η παράσταση θα ξεκινήσει με αφετηρία την Πάτρα στις 13 Απριλίου, θα συνεχίσει στην Αθήνα και θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Το Τάβλι“, είναι ένα έργο με εξαιρετική πλοκή και με έντονο, σαρκαστικό χιούμορ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κωμωδία που κρύβεται στις μικρές τραγωδίες των ηρώων της.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Αντώνης Κρόμπας θα υποδυθούν δυο συμπαθητικά «λαμόγια», δυο φίλους που με καφέ και τάβλι ονειρεύονται τη μέρα που θα γίνουν πλούσιοι.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, οι τόνοι ανεβαίνουν, λένε αλήθειες που πονάνε αλλά τελικά συνεχίζουν «μονιασμένοι» να καταστρώνουν τα σχέδια τους για να πιάσουν την καλή με κάθε τρόπο.

“Το Τάβλι”, γράφτηκε και παρουσιάστηκε το 1972, εν τω μέσω της δικτατορίας, στο θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία Καρόλου Κουν και έκτοτε, αποτελεί  ένα από τα έργα σταθμό της ελληνικής δραματουργίας.

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Ρήγας, Αντώνης Κρόμπας

Κείμενο:Δημήτρης Κεχαΐδης

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με αφετηρία την Πάτρα στις 13 Απριλίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ