Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κλείστηκε στο ασανσέρ – «Δεν ξαναμπαίνω για τον επόμενο χρόνο» – Βίντεο

Στο ασανσέρ της πολυκατοικίας της κλείστηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου το βράδυ της Τρίτης (19/3). Η influencer και επιχειρηματίας έκανε γνωστή την περιπέτεια που πέρασε μέσα από βιντεάκια που ανέβασε στο Instagram προφίλ της.

Όπως φαίνεται και από τα stories που ανέβασε η inflencer, βρισκόταν με μία φίλη της στο σπίτι της όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το ασανσέρ της πολυκατοικίας, στο οποίο και κλείστηκε ενώ ήταν μόνη της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ευτυχώς διαχειρίστηκε με ψυχραιμία το περιστατικό και με την βοήθεια της φίλης της, κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε, η influencer αναφέρει: «Να ξέρεις ότι παθαίνεις κρίση πανικού, εγώ δεν έχω κλειστοφοβία. Αν μείνει όμως εδώ μέσα και νιώσεις ότι δεν σε ακούει κανείς και κλείσει και το φως… Τελείωσες!».

«2 ώρες αργότερα θες να πεις. Δύο φορές κλείστηκα σε 1 εβδομάδα, δεν ξαναμπαίνω ασανσέρ για τον επόμενο χρόνο», γράφει σε ένα από αυτά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Τα βίντεο τράβηξε και ανέβασε στο Instagram η φίλη της και τα αναδημοσίευσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στον λογαριασμό της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ