Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αποκάλυψε τι θέλει να κάνει με τον Στάθη Σχίζα μετά το Survivor

Η στιγμή που περίμεναν οι τηλεθεατές έφτασε, καθώς το βράδυ της Τρίτης (5/7) θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Survivor.

Μαίη Εμμανουηλίδου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας, έχοντας ως στόχο τη νίκη, θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πριν από τον ημιτελικό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” για την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, ενώ ανέφερε τι θα κάνουν μαζί, αφού βγει ο σύντροφός της από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Είμαι μαζί του, τον στηρίζω. Θέλω να με έχει στήριγμα και να είμαι δίπλα του σε κάθε στιγμή γιατί κι εκείνος ήταν δίπλα μου σε κάθε μου στιγμή. Τώρα φθάνουμε στην τελική ευθεία. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω για τη σχέση μου. Η σχέση μας πέρασε από πολλά κύματα και η απόσταση έκανε πιο έντονα τα συναισθήματα, οπότε πλέον είμαι σίγουρη για όλο αυτό. Μόλις βγει από το παιχνίδι, για δυο μέρες μετά την υπερένταση του τελικού και του ημιτελικού θα χρειαστεί να κοιμηθούμε. Θέλω να τον δω πιο prive, να καθίσουμε μαζί και να μου πει πώς τα πέρασε. Και μετά κάποιο ταξίδι, ακόμη και με το αυτοκίνητο”, είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ