Αλεξάνδρα Ούστα: «Λύγισε» όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη Μπουλά – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη, τις επιπλοκές στη γέννα της, τη ζωή με τον γιο της, και την απώλεια του Σάκη Μπουλά.

«Τον πρώτο καιρό ήταν μια συνειδητή μου απόφαση να αφιερώνω όλο μου το χρόνο στο γιο μου. Δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του βέβαια ήρθε και η καραντίνα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς» ανέφερε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Μου έχει λείψει να δουλεύω. Σκέφτομαι εγώ αυτό θα κάνω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου; Μετά νοσταλγείς τον άλλο σου εαυτό, τον οποίο δεν θα τον βρεις ποτέ όπως τον άφησες. Βλέπω όπως τα πράγματα με αισιοδοξία και αυτό με οδήγησε στο YouTube» συμπλήρωσε.

Αλεξάνδρα Ούστα

Αλεξάνδρα Ούστα: Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου

«Πήρα μια αντιβίωση προληπτικά για τον τοκετό και έπαθα αλλεργία, ενώ παράλληλα έπαθα και την αποκόλληση» ανέφερε η Αλεξάνδρα Ούστα.

Και συνέχισε: «Ευτυχώς ήμουν ήδη στο νοσοκομείο εκείνη τη στιγμή και προχωρήσαμε σε καισαρική. Κινδύνευσε η ζωή του μωρού μου. Αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο το μωρό θα κινδύνευε περισσότερο».

Αλεξάνδρα Ούστα: Η γνωριμία και ο γάμος με τον Γιάννη Σαρακατσάνη

«Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Ήταν κοινή μας απόφαση να μη βαπτίσουμε το παιδί μας» είπε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Ο Αύγουστος θα μεγαλώσει όπως μεγαλώνουν όλα τα παιδιά στην Ελλάδα. Όταν μεγαλώσει έχει το δικαίωμα να αποφασίσει αν θέλει να κάνει το οτιδήποτε.

Με τον Γιάννη είμαστε μαζί περίπου έξι χρόνια. Ήταν μοιραίο το γεγονός ότι τον γνώρισα τότε που είχα ανάγκη από συντροφικότητα και αγάπη» πρόσθεσε.

Αλεξάνδρα Ούστα Γιάννης Σαρακατσάνης

Αλεξάνδρα Ούστα: Δεν ήταν όλη η ζωή μου ρόδινη

«Δεν ήταν όλη η ζωή μου ρόδινη. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, όπου δεν πέρασα καλά. Όμως δεν ήθελα αυτό να με καταβάλει» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

«Το δύσκολο κομμάτι που βίωσα έχει να κάνει και με την απώλεια του Σάκη Μπουλά, αλλά και με άλλες προσωπικές μου απώλειες. Έχασα τους γονείς μου και τους παππούδες μου, οι οποίοι ήταν πολύ αγαπημένοι για εμένα.

Δεν ξέρω ποια ήταν η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω. Είχα τους συγγενείς και τα αδέλφια μου, ο ένας βοηθούσε τον άλλον για να προχωράμε παρακάτω.  Ακόμα κι αν ξέρεις ότι πεθαίνει κάποιος δικό σου άνθρωπος, ελπίζεις πως δεν είναι αυτό το τέλος», πρόσθεσε.

Αλεξάνδρα Ούστα Σάκης Μπουλάς

«Τι σου λείπει πιο πολύ από τον Σάκη;» ρώτησε στο φινάλε η Δέσποινα Καμπούρη, με την Αλεξάνδρα Ούστα να συγκινείται και να μην απαντάει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ