Άκης Σακελλαρίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χειρουργείο – Στο πλευρό του τα δύο παιδιά του – ΦΩΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Την πρώτη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» έκανε ο Άκης Σακελλαρίου, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα με την μηχανή του, και το χειρουργείο που έκανε στο πόδι του.

Άκης Σακελλαρίου: Το ατύχημα τον κρατά μακριά από το θέατρο – Αναβάλλεται η συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

Ο ηθοποιός θα χρειαστεί να μείνει για ένα διάστημα εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία του και στις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών.

Στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε ο Άκης Σακελλαρίου τον βλέπουμε μαζί με την κόρη του, Σμαράγδα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αλλά και με τον γιο του, Ορέστη κατά το εξιτήριο, με τους δύο να οδηγούνται προς το σπίτι τους.

Άκης Σακελλαρίου: «Πέτυχε η εγχείρηση» – Οι πρώτες δηλώσεις έπειτα από την επέμβαση στο πόδι του

Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού

«Ευχαριστώ βαθιά τον γιατρό που με χειρούργησε Πατσιογιάννη Νίκο, καθώς και τους γιατρούς: Εβελίνα Κουτσούλη, Θεοδωρυλέα Όλγα, Κανελλοπούλου Γεωργία, Αριστείδη Γεωργουντζό και φυσικά όλο το ιατρικό προσωπικό της Α’ ορθοπεδικής του Νοσοκομείου Γεννηματά υπό την διεύθυνση του διευθυντή της Κάτερου Κων/νου!», έγραψε ο Άκης Σακελλαρίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.