Άκης Πετρετζίκης: Αποκάλυψε πώς νιώθει που θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άκης Πετρετζίκης διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του καθώς σύντομα θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Ο γνωστός σεφ μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό είπε ότι είναι χαρούμενος και πως ήταν κάτι που το ήθελε πολύ.

“Όλοι κατάλαβαν ότι το πρωινό είναι πολύ σημαντικό, είναι ο τρόπος ζωής του κόσμου. Ο κόσμος ξεκινάει με αυτό, οπότε το να δίνεις συμβουλές στον κόσμο και να τα φτιάχνει στο σπίτι του είναι ότι πιο σημαντικό. Είναι πιο σημαντικό από μία ταξιδιωτική εκπομπή που θα δείχνεις τοπία στον κόσμο”, είπε ο Άκης Πετρετζίκης.

“Στο σπίτι δεν μαγειρεύω. Δεν έχω όρεξη να φάω στο σπίτι, έχω φάει πάρα πολύ όλη την ημέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω πατέρας. Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο. Επιτέλους ήρθε η ώρα. Το ήθελα. Είναι καταπληκτικό”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ.

“Συνεχίζω στον ALPHA με την εκπομπή που έχουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εκπομπή. Τώρα λόγω του κορονοϊού δεν θα κάνουμε την ταξιδιωτική εκπομπή. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου, οπότε δεν θα ήθελα να κλείσω ένα συμβόλαιο για κάτι που δεν μπορώ να παραδώσω… Το Kitchen Lab είναι μία εκπομπή που θα βλέπει ο γιος μου. Είναι αγόρι”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ