Αιμιλιανός Σταματάκης: Το πρόβλημα υγείας και η “εισβολή” της δημοσιότητας στη ζωή του

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος» όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα. Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» λίγες μέρες πριν από την αντικατάσταση του γνωστού ηθοποιού μετά τον σάλο που προκλήθηκε με την αποχώρησή του, καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Για το φαινόμενο επιτήδειοι να προσεγγίζουν ηθοποιούς και να τους πωλούν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σημείωσε: “Το θεωρώ εξαιρετικά ανήθικο και  πολύ επικίνδυνο αυτό” ενώ σχετικά με το πρόβλημα υγείας που έχει περάσει και επηρέασε την καρδιά του, είπε: “Ήταν μια ίωση, που παθαίνει κάποιος αν πρήζονται οι αμυγδαλές κάποιοι.

Απλά αυτό ήταν το κομμάτι που με επηρέασε στην καρδιά. Ήταν μια περίοδος που πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ. Έτυχε να αρρωστήσω, ανέβασα πυρετό και θυμάμαι ότι έλεγα στον εαυτό μου, επειδή έτσι μαθαίνουμε και στο θέατρο στην Ελλάδα, μαθαίνουμε ότι δεν παθαίνεις τίποτα, θα παίξεις και άρρωστος, ακόμη και αν είσαι χάλια και να πονάς και να μην αντέχεις να σηκωθείς από το κρεβάτι, θα σηκωθείς και θα παίξεις”.

Για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου είπε ότι “ποτέ” δεν γνώρισε αυτήν την πλευρά του θεάτρου: “Όλοι έχουν ακούσει ιστορίες για πράγματα, το πρόβλημα είναι ότι δεν σου δίνει αυτό το δικαίωμα να πας στον άλλον και να του πεις “ρε, τι έκανες εκεί πέρα”. Δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια, ή δεν είναι, αν είναι απλά μια φήμη. Δεν ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει. Είναι διαφορετικό από το να το βλέπεις εκείνη τη στιγμή μπροστά σου”.

Στο ερώτημα αν όλη αυτή η δημοσιότητα έχει εισβάλει βίαια στην προσωπική του ζωή υπογράμμισε: “Υπάρχει ένα κομμάτι που έχει προκύψει και από την προσωπική ζωή”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ