Αιμιλία Υψηλάντη για Άρη Σερβετάλη: “Το θέμα έχει λήξει για το θέατρο” – Γιατί εκνευρίστηκε

Η Αιμιλία Υψηλάντη τοποθετήθηκε εκ νέου σχετικά με το ζήτημα της απόφασης του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος” στην οποία πρωταγωνιστούσε, καθώς δεν ήθελε να παίζει σε θεατές που είναι μόνο εμβολιασμένοι. Η απόφαση του ηθοποιού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες μέρες.

“Δεν τοποθετήθηκα κατά του” ξεκαθάρισε η ηθοποιός το Σάββατο στην εκπομπή “OPEN Weekend”, ενώ διευκρίνισε ότι είπε ότι δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών “με την έννοια της ομάδας’. “Ότι μία ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Αν διαχωρίσει τη θέση του, θα έπρεπε να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με αυτόν τον δημόσιο”, τόνισε.

“Σαφώς ο καθένας έχει την ελευθερία να καθορίζει τη δική του θέση, αυτή την θέση του όμως όταν έχουμε 100 νεκρούς, πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας ηθοποιός που είναι πολύ γνωστός, έχει μία ευθύνη πέραν του εαυτού του και γενικότερα στην κοινότητα. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει, σιωπηλά και με σεμνότητα, χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις, είναι να αποχωρήσει και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ουδείς αναντικατάστατος”, ανέφερε.

Αιμιλία Υψηλάντη: Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα

“Γιατί να γίνει όλη αυτή η δημόσια φασαρία αυτή τη στιγμή; Όταν αποχωρήσει κάποιος από ένα θέατρο, λέει μία δικαιολογία, γίνεται μία αντικατάσταση. Μπορούσε η παραγωγή να βρει έναν τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η φασαρία, από εδώ οι εμβολιασμένοι και από εκεί οι ανεμβολίαστοι”, υπογράμμισε.

“Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι κακός χειρισμός κατά την άποψή μου. Βγάζετε ένα θέμα που έχει λήξει για το θέατρο. Εσείς σαν μέσον το καλλιεργείτε ακόμα πιο πολύ. Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα. Από τη στιγμή που έχει γίνει αντικατάσταση, δεν υπάρχει θέμα”, πρόσθεσε εμφανώς εκνευρισμένη η Αιμιλία Υψηλάντη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.