Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της Μαρκέλλας Γιαννάτου για την τηλεοπτική της κόρη, Κορίνα

Στον καναπέ της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” κάθισε το Σάββατο η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την σειρά του ANT1,”Άγριες Μέλισσες“, και τον ρόλο της Ζωής Μεγαρίτη, τον οποίον και υποδύεται, ενώ έδωσε και ένα spoiler όσον αφορά στην πορεία της Κορίνας, της τηλεοπτικής της κόρης.

«Μέχρι το επεισόδιο που έχω διαβάσει, δεν λέω στην Κορίνα ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχω και στη ζωή μου, αν θα είχε νόημα να της το πει. Η Ζωή έχει προτεραιότητα τα παιδιά της, οπότε τα δικά της ‘θέλω’ πάνε πολύ πίσω και καλώς γίνεται αυτό. Γενικά, οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι αυτές που πρέπει να είσαι στο τσακίρ κέφι, μπορώ να τρελαθώ. Πάντα βοηθάει ο Αιμίλιος στις σκηνές και είναι και… μαζόχα! Μου λέει “βάρα κανονικά”, εγώ προσπαθώ να μην τον πονέσω» είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Όσον αφορά στον σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο, ο οποίος αποτελεί και τον σκηνοθέτη τη σειράς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου είπε: «Το αστείο είναι ότι είχαμε κάποια στιγμή ένα φιλί με τον Κωνσταντή και το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης. Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”».

Σχετικά με τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρκέλλα Γιαννάτου έκανε ένα spoiler λέγοντας: «Να πω ότι έχει πολύ ενδιαφέρον η πορεία της κόρης μου».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ