Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε ο “Κυπραίος” για το μέλλον του στη σειρά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο στις Άγριες Μέλισσες ξεκαθάρισε το μέλλον του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.

“Από πέρσι το καλοκαίρι που συμφωνήσαμε για τη δουλειά, δεν ξέραμε εάν θα πάει δεύτερη χρονιά, είχαμε συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια και ούτως ή άλλως είχα κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και να ακολουθήσει περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη. Πράγμα το οποίο ακυρώθηκε με τον κορονοϊό όπως και όλα έχουν πάει πίσω”, είπε μιλώντας στο The 2night Show ο ταλαντούχος ηθοποιός.

“Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι, οπότε θα συνεχίσουμε τη συμφωνία αυτή. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες. Ούτως ή άλλως έτσι όπως είναι το θέατρο, δεν βλέπω να γίνονται πολλά πράγματα τουλάχιστον την πρώτη σεζόν. Έχει να κάνει με το πώς θα το πάει η Μελίνα. Ο Κυπραίος είναι ένας χαρακτήρας που έχει λειτουργήσει ήδη πολύ ακραία, ήδη την έχει παιδέψει την Μελίνα, έχει παιδέψει και εμένα σε πολλά πράγματα, δεν είναι εύκολο να ‘κουβαλήσεις’ έναν τέτοιο χαρακτήρα”, πρόσθεσε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ