Άγριες Μέλισσες-Θανάσης Κουρλαμπάς: Μπορεί να μη σκύψω να φιλήσω την Πηνελόπη ή τον Μελέτη – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο «Κλεομένης» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «’Αγριες Μέλισσες» μίλησε για την επιστροφή της σειράς αλλά και τη δύσκολη στιγμή που είχε με τον Μελέτη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινούν τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες». Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου έχουμε πάρει το πράσινο φως να ξεκινήσουμε γυρίσματα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία. Στα γυρίσματα θα έχουμε πολύ αυστηρά μέτρα υγιεινής, θα προσέχουμε πάρα πολύ τους εαυτούς μας και τους άλλους. Χωρίς φόβο και χωρίς υπερβολή όλα μπορούν να βρουν τη σωστή συνταγή για να γίνουν. Μπορεί να μην υπάρξουν τον πρώτο καιρό οι στενές επαφές που θα υπήρχαν σε φυσιολογικές συνθήκες γυρίσματος. Μπορεί να μη σκύψω να φιλήσω σε μια σκηνή την Πηνελόπη μου ή τον Μελέτη ή τον Δημήτρη», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Κουρλαμπάς προχώρησε σε αποκαλύψεις για το ρόλο του Κλεομένη. «Ο Δημήτρης είναι μια μεγάλη ιστορία του Κλεομένη και όσο περνάει ο καιρός θα αποδειχτεί… Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος που γράφτηκε το σενάριο για να δείξει ότι και αυτός ο ρόλος, ο Κλεομένης, που έχει κάνει όλα αυτά, έχει κι αυτός τον προσωπικό του Γολγοθά, το προσωπικό του παρελθόν. Θα του δοθεί η ευκαιρία, νομίζω, να δικαιολογήσει μέρος των πράξεών του και μέρος του χαρακτήρα του. Έχει και αυτός τις ρωγμές του, τα συναισθήματά του. Θα έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία μέχρι το όποιο σιγά – σιγά τέλος του. Είναι ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Όταν μου δόθηκε και μου εξηγήθηκε ο ρόλος ένιωσα πολύ τυχερός που θα αναμετρηθώ με κάτι τέτοιο», τόνισε ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ερωτηθείς αν θα είναι στον επόμενο κύκλο, ο γνωστός ηθοποιός διευκρίνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχω προσωπική εικόνα πως θα εξελιχθεί ο ρόλος. Εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό κανείς δεν ξέρει το απόλυτο τέλος του ρόλου του και την εξέλιξή του».

Για την πολύ δύσκολη σκηνή που είχε με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ο Θανάσης Κουρλαμπάς εξομολογήθηκε πως «το πρώτο συναίσθημα ήταν πως είναι μια σοκαριστική σκηνή. Με τη διαστροφή όμως του επαγγελματία και του ηθοποιού, λες ότι αυτό το πράγμα μπορεί αν γυριστεί σωστά και κυρίως αν δικαιολογηθεί σωστά από τους χαρακτήρες και τις σχέσεις τους, μπορεί να δημιουργηθεί ένα τηλεοπτικό διαμαντάκι. Ήταν μία σκηνή όπου ο Κλεομένης έδειξε το βάθος της μανίας του να έχει εξουσία στους ανθρώπους. Μία σκηνή που είχε πολλή ένταση την ώρα που έγινε και ήταν μία πολύ δυνατή τηλεοπτική σκηνή».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ