Η Μυρσίνη μπορεί να έσπειρε τον θάνατο εξαπολύοντας την εκδίκησή της στο Διαφάνι, η Κατερίνα Διδασκάλου όμως θα απολαύσει το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν των “Άγριων Μελισσών” από έναν καλοκαιρινό προορισμό. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο από μια όμορφη παραλία, φορώντας το μαγιό της. Όπως ανέφερε γεμίζει τις μπαταρίες της, κάνοντας βουτιές στη θάλασσα για μερικές ημέρες. Μετά θα επιστρέψει πάλι στην Αθήνα, καθώς εκτός από τα γυρίσματα για τις “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφει και στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση “Η πόρνη από πάνω”.
“Σήμερα κλείνει ο δεύτερος κύκλος των “Άγριων Μελισσών”. Για μια ακόμη χρονιά τις κρατήσατε στην κορυφή της καρδιάς σας και της τηλεθέασης. Σας ευχαριστούμε για αυτό. Θα δω το τελευταίο επεισόδιο λίγο πιο… εξοχικά! Γεμίζω μπαταρίες” είπε η ηθοποιός.
View this post on Instagramσχολίασε κι εσύΑκολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.grΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων39 λεπτά πρινΣυναγερμός στην Αυστραλία: Πυροβολισμοί σε παραλία του Σίδνεϊ – Βίντεο από την επίθεση δύο ένοπλων δραστών
ENIKOS NETWORK
![]()
![]()
Η «βρώμικη» αλήθεια για τον στεγνωτήρα χεριών: Πώς διασπείρει τα μικρόβια αντί να τα εξαλείφει, σύμφωνα με το Κλίβελαντ
![]()
Η Samantha του Sex & The City αποκαλύπτει την εμπειρία της με την εμμηνόπαυση: «Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου»