Άγριες Μέλισσες: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Λενιώς και η μάχη με την κατάθλιψη – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη της εκπομπής «Art Week» και τη Λένα Αρώνη βρέθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός, Μαρία Κίτσου. Η τηλεοπτική «Λενιώ», μίλησε μεταξύ άλλων, για την αναγνωριμότητα που έχει αποκτήσει εξαιτίας της συμμετοχής της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Δεν το περίμενα όλο αυτό. Οι φορές που βγαίνω έξω είναι μετρημένες στα δάχτυλα και σου έρχεται όλο αυτό το κύμα αγάπης , που απόσταση πέντε λεπτών, την κάνεις σε μισή ώρα. Είναι πολύ ωραίο όλο αυτό, από την άλλη είναι δύσκολο, ιδίως όταν είσαι χαμηλών τόνων», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη «μάχη» της με την κατάθλιψη και αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για αυτό. «Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα. Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Από ανθρώπους που είτε το παραδέχονται μόνο σε μένα και μου ζητάνε συμβουλή τι να κάνουν, ότι νιώθουν έτσι, νιώθουν αλλιώς, και αυτό είναι κάτι υπέροχο, πραγματικά», δήλωσε η Μαρία Κίτσου.

«Έχει πολλή απελπισία αυτή η ασθένεια. Και ότι μπορείς να γιατρευτείς, δεν είναι κάτι που δεν παίρνει γιατρειά γιατί αυτό πιστεύεις όταν είσαι μέσα σε αυτό, ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο, αλλά τελειώνει», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ