Άγριες Μέλισσες: “Δεν πήρα τον ρόλο της Ελένης γιατί υποθέτω η Μαρία Κίτσου ήταν καλύτερη” – ΒΙΝΤΕΟ

Η γνωστή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Έξαψη” καθώς και στον λόγο που δεν πήρε τον ρόλο της Ελένης στις “Άγριες Μέλισσες“.

“Στην τηλεοπτική σειρά ‘Έξαψη’ είπα το ‘ναι’ γιατί μου έχει λείψει πολύ η τηλεόραση και ήθελα να κάνω τηλεόραση”, είπε μεταξύ άλλων η Γιούλικα Σκαφιδά μιλώντας στην Φωλιά των Κου Κου.

“Το νησί είναι η σειρά που ξεχωρίζω όχι μόνο από αυτές που έχω παίξει στο Mega αλλά γενικά από τις δουλειές που έχω κάνει. Στα Μαύρα Μεσάνυχτα έπαιζα έναν πολύ κόντρα ρόλο. Έχω κάνει μία επαφή για τη νέα σειρά της Victoria Hislop… Δεν έχουν προχωρήσει πολύ οι συζητήσεις, αλλά θα συμμετείχα με μεγάλη χαρά”, ανάφερε η γνωστή ηθοποιός.

“Με τη Μαρία Κίτσου έχω μία πολύ καλή σχέση, επαγγελματικής φύσεως κυρίως. Δεν είναι φίλη μου, αλλά είμαστε πολύ καλές γνωστές και νιώθω ότι εκτιμούμε η μία την άλλη. Είχα κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες. Νομίζω η επιλογή της Μαρίας ήταν πάρα πολύ καλή, νομίζω είναι ιδανική για τον ρόλο. Με εμένα δεν προχώρησε γιατί υποθέτω ήταν πολύ καλύτερη η Μαρία”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ