Άγριες Μέλισσες – Δανάη Μιχαλάκη: Τι είπε η “Δρόσω” για τον δεύτερο κύκλο και τις εξελίξεις “φωτιά”

Η “Δρόσω” από τις Άγριες Μέλισσες μιλά στη Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου και αποκαλύπτει τις εξελίξεις-φωτιά που έρχονται.

-Είσαι έτοιμη για τη νέα σου πρεμιέρα; Ξεκινά ο νέος κύκλος των “Άγριων Μελισσών”. Θα το δεις αυτό το πρώτο επεισόδιο; Και με ποιους;

Εννοείται. Είμαι πιο έτοιμη απ’ ό,τι ήμουν πέρυσι για την πρώτη πρεμιέρα. Η ανυπομονησία μου είναι μεγαλύτερη. Δεν ξέρω ακόμα με ποιους θα τη δω, το σίγουρο είναι όμως ότι θα τη δω…

-Να υποθέσω ότι, βλέποντας τον εαυτό σου, όπως οι περισσότεροι ηθοποιοί που ξέρω, δεν είσαι ποτέ ή σχεδόν ποτέ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα;

Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή ήταν πολύ περίεργο. Πάντα πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι καλύτερη, ότι θα μπορούσα να είχα κάνει και κάτι άλλο, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη από αυτό που βλέπω.

-Όταν σου έγινε πρόταση να παίξεις στη σειρά είχες φανταστεί πως θα ΄χει τέτοιο τρελό “ρεύμα”;

Ήξερα ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό. Το κατάλαβα από το σενάριο, τους υπόλοιπους ηθοποιούς, την αισθητική που είχαν για τη σειρά. Δεν είχα φανταστεί την απήχηση που θα έχει στον κόσμο. Αυτό που έγινε ξεπέρασε κάθε προσδοκία που είχα.

-Τι σε κέντρισε στην ηρωίδα που παίζεις και πόσα κοινά έχετε; Τι δικό της δεν έχεις εσύ;

Το γεγονός ότι ήταν κάτι τελείως διαφορετικό από εμένα, δεν είχε σχεδόν κανένα στοιχείο του χαρακτήρα μου. Άρα, αυτό ερμηνευτικά για εμένα ήταν πολύ ενδιαφέρον, έπρεπε να σκάψω πολύ για να βρω τον ρόλο. Δυσκολεύτηκα πολύ, στην αρχή λειτουργούσα λίγο στα τυφλά, αλλά στην πορεία τη βρήκα τη Δροσούλα! Δεν μοιάζουμε πολύ, έχουμε κοινά στοιχεία τη δίψα για ζωή, για κάτι καινούργιο, και τα όνειρα…

-Η Ελένη παίρνει το βάρος πάνω της για το άγριο φονικό και κλείνεται στη φυλακή, όπου την περιμένουν πολλά, όπως διαβάζουμε… Πες μου για τη Μαρία Κίτσου και την Έλλη Τρίγγου.

Όπως γνωρίζουμε όλοι, η Ελένη θα έκανε τα πάντα για προστατέψει τις αδελφές της και θα βάλει τελευταίο τον εαυτό της. Είμαι πολύ τυχερή που η πρώτη μου δουλειά είναι στο πλάι της Μαρίας και της Έλλης! Και οι δύο με βοήθησαν πολύ. Πλέον είμαστε αδελφές. Από την πρώτη στιγμή δημιουργήθηκε μια πολύ ωραία σχέση μεταξύ μας.

– Πες μου και για όλη την ομάδα που φτιάχτηκε…

Δεν είναι τυχαίο που το κάστινγκ κράτησε πέντε μήνες. Νομίζω ότι, εκτός από ηθοποιούς, έψαχναν για υπέροχους ανθρώπους! Είναι τόσο ωραίο να συνεργάζεσαι με ηθοποιού της ηλικίας σου αλλά και με καταξιωμένους ηθοποιούς που θαυμάζεις τόσα χρόνια. Πάνω απ’ όλα, όμως, σημασία έχει για εμένα το πόσο υπέροχοι άνθρωποι είναι ένας προς έναν.

– Η ηρωίδα που παίζεις γεννά ένα παιδί, το οποίο τελικά παίρνει η αδελφή της…

Όλο αυτό το έκανε παρά τη θέλησή της. Βάζοντας τους άλλους πιο πάνω από τον εαυτό της χωρίς να καταλαβαίνει τι πάει να κάνει. εν είχε καταλάβει τη δυσκολία και τον πόνο που θα της προκαλούσε όλο αυτό. Δεν είχε σκεφτεί το μετά. Τι κάνει μετά από όλο αυτό, πώς το ξεπερνά.

– Υπάρχει στο μυαλό σου ένα παιδί, αλήθεια;

Φυσικά και υπάρχει! Μελλοντικά θα ήθελα να κάνω παιδιά! Μια οικογένεια! Τι πιο ωραίο από το να έχεις ένα μικρό παιδάκι στο σπίτι, να τρέχει και να παίζει μαζί με δύο σκυλάκια!

– Τα περίφημα σπόιλερ λένε πως η Δρόσω θα οδηγηθεί στην Τρούμπα, με νταβατζή έναν ήρωα που θα υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας.

Α, έτσι λένε; Εγώ δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο (γελά πονηρά).

– Ναι, καλά! ΟΚ, ξέρω ότι υπάρχει “ομερτά” να μη λέτε τίποτα! Πόσο μπροστά είσαι από τα επεισόδια που παίζονται; Πόσο βιάζεσαι να μάθεις όλα όσα έρχονται;

Πάντα μου άρεσε να ξέρω για την εξέλιξη του ρόλου μου. Είμαι πολύ περίεργη, γενικά θέλω να ξέρω τι θα συμβεί στον χαρακτήρα μου. Αλλά μου αρέσει να έχω και εκπλήξεις διαβάζοντας το σενάριο.

– Άρα, να περιμένουμε… βόμβες στον νέο κύκλο;

Πιστεύω ότι ο δεύτερος κύκλος θα είναι ακόμα πιο δυναμικός. Με πολλές… βόμβες και πολλές εξελίξεις,.. Είναι σίγουρη ότι η Μπελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκοβάλης θα μας εκπλήξουν για ακόμα μια φορά.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ