Άγριες Μέλισσες: Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου – Πότε θα παντρευτούν

Του Βασίλη Μπουζιώτη,

Εδώ και μήνες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το αν ο πολυσχιδής Γιώργος Παπαγεωργίου και η όμορφη, ταλαντούχα ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη θα παντρευτούν, πότε και πού. Θα ντυθεί τελικά νύφη η Δρόσω των σαρωτικότατων «Άγριων μελισσών» ή είναι «ράδιο αρβύλα»;

Ακούστηκε έντονα πως ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Ισχύει αυτό ή όχι; Κι αν ναι, το μυστήριο θα γίνει στην Αθήνα, στην Κίμωλο, που αγαπά πολύ το ζευγάρι, ή στη Σύρο; Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές μας, το λαμπερό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην υπέροχη Σύρο, από όπου κατάγεται και μεγάλωσε η ηθοποιός, και μάλιστα ο γάμος θα γίνει την ημέρα των γενεθλίων της Δανάης, στις 7 Αυγούστου.

Η Δανάη και ο Γιώργος τρέχουν ο καθένας ξεχωριστά τον δικό τους «μαραθώνιο», αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζουν τον γάμο τους, που θα είναι λιτός και θα πρωταγωνιστεί η μουσική, αφού εκείνος ασχολείται δημιουργικά με αυτήν -έχει το συγκρότημα Polkar- και εκείνη έχει ξεχωρίσει στο τραγούδι, κυρίως σε κομμάτια που απολαύσαμε στη σειρά «Άγριες μέλισσες» και πιο συγκεκριμένα στις σκηνές της Τρούμπας.

Οι δυο τους τηρούσαν σιγήν ιχθύος για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς να έχουν κρύψει πως θα προχωρήσουν σε γάμο. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είχε πει σε συνέντευξή του: «Είχα τον φόβο της δέσμευσης, αλλά είχα πολλές αποτυχίες. Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο και με τη Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το πού και το τι δεν το ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ