Αγνώριστη η Τάνια Τσανακλίδου – Η φωτογραφία με Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη στο Πήλιο

Στο Πήλιο πέρασαν τις μέρες του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε στο σπίτι του ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, στις Μηλιές. Στην ίδια παρέα ήταν η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Καβογιάννη και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί και αν κρίνει κανείς από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν το κέφι ήταν αμείωτο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνάντησε και η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια διατηρεί στο γραφικό χωριό του Πηλίου ένα αγαπημένο στέκι για καφέ, «Το Ρόδο Και Το Αηδόνι».

Η αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία με την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η Τάνια Τσανακλίδου ποζάρει με ανοιξιάτικη διάθεση και είναι σχεδόν αγνώριστη, φορώντας ένα κόκκινο ψάθινο καπέλο, και λευκά γυαλιά ηλίου.

“Να ‘μαστε γεροί ν’ ανταμώνουμε, ν’ αγκαλιαζόμαστε και να χαμογελάμε” έγραψε η Τάνια Τσανακλίδου.

Τις περασμένες μέρες το Instagram “έλιωσε” με τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού με αποκορύφωμα το στιγμιότυπο στο οποίο οι δυο τους χορεύουν αγκαλιά, ξυπόλυτοι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια.  Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο ηθοποιός πόζαραν πιο διαχυτικοί από ποτέ. Φαίνεται πως ο έρωτάς τους όσο περνά ο καιρός δυναμώνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ